Survivor 2020 Gönüllüler Takımı’nda yer alan Yunus Emre Özden, son haftaların en merak edilen isimleri arasında yer alıyor. TV8 ekranlarında yayınını sürdüren Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına sonradan dahil olan ancak kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Yunus Emre Özden’in hayatına dair detayları öğrenmek isteyen izleyiciler, Survivor Yunus Emre kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Yunus Emre Özden sevgilisi kim, boyu kaç? Sorularına yanıt aramaya başladı. Son haftalarda Ardahan, Yasin ve Evrim ile girdiği tartışmalarla gündem olan Yunus Emre’nın yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Yunus Emre Özden 29 Mart 1993 İstanbul Silivri doğumludur. Yaşamını Silivri’de sürdüren Yunus Emre modellik yapıyor. 2 çocuklu ailenin tek oğlu olan, Açıköğretim Fakültesi’nde Ulaştırma Lojistik eğitimi gören Yunus Emre Özden, 17 yaşında ajanslarla katalog çekimleri yapmaya başladı ve sonraki yıllarda Fashion Week’lerde yer aldı.

Survivor Panorama Damla Can kimdir? Damla Can’ın boyu kaç, kaç yaşında, evli mi, sevgilisi kim, burcu ne, nereli?

SURVİVOR YUNUS EMRE KAÇ YAŞINDA?

Survivor’da yarışan Yunus Emre 27 yaşında. Modelliğin bir parçasının da spor olduğunu ve bu nedenle kum torbasının başında saatler geçirdiğini, küçük yaşlardan beri dövüşçü olmayı hayal ettiğini fakat ailesinin buna izin vermediğini söyleyen Yunus Emre Özden, ilerleyen yıllarda kickboks, güreş ve karete antrenmanlarına katıldı. Ardından MMA dövüşlerine katılmaya başlayan, 2019 yılında Türkiye üçüncüsü ve İstanbul ikincisi olan Yunus Emre, modelliğinin yanı sıra oyunculukla da ilgileniyor.

Survivor Panorama sunucusu Melisa Emirbayer kimdir, sevgilisi kim? Survivor Panorama yorumcuları kim?

SURVİVOR YUNUS EMRE NERELİ?

Survivor Yunus Emre İstanbul Silivrilidir. Aksiyon filmi çekmek ve dövüş kulübü sahibi olmak isteyen Yunus Emre kendisini manken dövüşçü olarak tanımlıyor.

SURVİVOR YUNUS EMRE ÖZDEN BOYU KAÇ, SEVGİLİSİ KİM?

Survivor’da yarışan Yunus Emre Özden’in boyu 1.85, kilosu ise 82’dir. Yunus Emre2nin sevgilisinin kim olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor.

Survivor Aşkım kaç kilo? Survivor Aşkım’ın ailesi kim, nerelidir? Survivor Aşkım Burçe Tunay kimdir?