TV8 ekranlarında yayınlanan ve Dominik’te çekimlerine başlanan Survivor 2021’nin Gönüllüler Takımı’nda yarışan İlayda Şeker’in hayatı merak ediliyor. Survivor İlayda kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? Survivor İlayda Şeker mesleği, ne iş yapıyor? Sorularının yanıtları araştırılıyor. “İnsülinleri hazırlayın, şekerinizi yükseltmeye geliyorum” sözleri ile yarışmanın tanıtım videosunda iddiasını ortaya koyan İlayda Şeker, renkli bir kişiliği olduğunu ve sporcu kimliği olmadan da bir şey başarabileceğine inandığını söyledi. Hiçbir oyunun oynanmadan kazanılamayacağını ya da kaybedilemeyeceğini dile getiren İlayda Şeker, Survivor 2021’i kaybetmeye değil kazanmaya geldiğini sözlerine ekledi. Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı İlayda Şeker’in hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaş, boy ve kilosu ile ne iş yaptığı sorularının yanıtı ortaya çıktı.

SURVİVOR İLAYDA KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmacısı İlayda Şeker 1994 yılında Nevşehir ilinde dünyaya geldi. 18 yaşına kadar ailesi ile birlikte Nevşehir’in turistik Ürgüp ilçesinde yaşadı. Sakarya’da üniversiteyi kazandı ve mezuniyetinin ardından İstanbul’da yaşamını sürdüren dedesinin yanına yerleşti. Şu an çalışmadığı bilinen İlayda Şeker, Survivor 2021’de Gönüllüler Takımı’nda yarışıyor.

Survivor 2021 İlayda Şeker

SURVİVOR İLAYDA NERELİ?

Survivor 2021 yarışmacısı İlayda Şeker Nevşehirlidir. Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde doğup büyüyen İlayda Şeker yaşamını İstanbul’da sürdürüyor. İlayda Şeker’in anne ve babası Ürgüp’te yaşamaya devam ediyor.

Ayşe Yüksel

SURVİVOR İLAYDA KAÇ YAŞINDA?

1994 doğumlu Survivor 2021 yarışmacısı İlayda Şeker 27 yaşındadır. İlayda Şeker’in evli olmadığı biliniyor.

Survivor 2021 İlayda Şeker

SURVİVOR İLAYDA BOYU KAÇ?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı İlayda Şeker’in boyu ve kilosu hakkında bilgi bulunmuyor.

Hanzade Ofluoğlu

SURVİVOR İLAYDA ŞEKER MESLEĞİ, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2021 yarışmacısı İlayda Şeker’in mesleği hakkında bilgi yok. İlayda Şeker’in Survivor 2021’e katılmadan önce çalışmadığı biliniyor.

Survivor 2021 İlayda Şeker