Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yarışması kadrosunda yer alan Ayşe Yüksel’in yaşamına dair detaylar araştırılmaya devam ediyor. Survivor Ayşe kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor 2021 Ayşe Yüksel boyu kaç, mesleği, ne iş yapıyor? Sorularının cevapları merak ediliyor. 20 yaşındaki bir insanın neler yapabileceğini göstermek için Survivor 2021’ye dahil olduğunu kaydeden Ayşe Yüksel, iddialı çıkışları ile gündeme gelmeyi sürdürüyor. İnsanlarla genel olarak iyi anlaşabilen biri olduğunu söyleyen genç yarışmacısı, gerçek hayatındaki başarıları Survivor parkurlarında da göstermek istediğini dile getiriyor.

Survivor yarışmasında yıllardır kadın şampiyon çıkmadığını hatırlatan Ayşe Yüksel, Survivor’ın beklenen kadın şampiyonu olmak için Dominik Cumhuriyeti’nde mücadele edeceğini söylüyor. Genç yaşına rağmen özgüveni çok yüksek bir kişi olarak öne çıkan Ayşe Yüksel, Gönüllüler Takımı’nda yarışını sürdürüyor. Ayşe Yüksel’in hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaş ve boy bilgisi ile ne iş yaptığı sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR AYŞE KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmacısı Ayşe Yüksel 23 Mayıs 2000 tarihinde Düzce şehrinde dünyaya gözlerini açtı. Düzce Üniversitesi’nde spot yöneticiliği bölümü 2. Sınıf öğrencisi olarak eğitimini sürdürüyor. Ortaokul yıllarında masa tenisi eğitimi aldı ve 7. Sınıfta halter sporuna başladı. Bu spor dalında genç kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. 1 yıl bu spora devam etti ve sonra voleybol sporuna yöneldi. 6 yıl mahalli ligde voleybol oynadı. Aynı zamanda voleybolun ikinci senesinde tenis antrenörlüğüne başladı ve bu alanda 4 yıldır çalışmalarını sürdürüyor. Birçok spor dalı ile yakından ilgilenen Ayşe Yüksel, lise yıllarında 3 yıl boyunca okul basketbol takımında yer aldı. Üniversite ise 1 yıl futsal ve yüzme dersi gördü. Tenis hocalığı yapan ve eğitim hayatına devam eden Ayşe Yüksel, Survivor 2021 Gönüllüler Takımı’nda yarışıyor.

Ayşe Yüksel

SURVİVOR 2021 AYŞE YÜKSEL

SURVİVOR AYŞE NERELİ?

Survivor 2021 yarışmacısı Ayşe Yüksel Düzcelidir. Düzce’de doğup büyüyen Ayşe Yüksel, yarışmanın en iddialı isimleri arasındadır.

Ayşe Yüksel

Survivor Aleyna Çalışkan

SURVİVOR AYŞE KAÇ YAŞINDA?

2000 doğumlu olan Survivor 2021 yarışmacısı Ayşe Yüksel 21 yaşındadır. Ayşe Yüksel ikizler burcudur.

SURVİVOR 2021 AYŞE YÜKSEL

SURVİVOR 2021 AYŞE YÜKSEL BOYU KAÇ?

Survivor Gönüllüler Takımı Ayşe Yüksel’in boyu hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Ayşe Yüksel

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu

SURVİVOR 2021 AYŞE YÜKSEL MESLEĞİ NE, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2021 yarışmacısı Ayşe Yüksel’in mesleği tenis antrenörlüğüdür. Tenis hocalığı işi yapan Ayşe Yüksel, aynı zamanda üniversite eğitimini de sürdürmektedir.

SURVİVOR 2021 AYŞE YÜKSEL