Survivor 2021 heyecanı TV8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu’nun yaşamına dair detayları araştıran yarışma severler, Survivor 2021 Aleyna kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Aleyna Kalaycıoğlu boyu kaç, doğum tarihi nedir? Sorularının cevaplarını merak ediyor. Çekimlerine Dominik Cumhuriyeti’nde devam edilen Survivor Ünlüler ve Gönüllüler Yarışması’nın iddialı isimlerinden olan Aleyna Kalaycıoğlu, programın tanıtım videosunda, peşinden gidecek cesareti olduğunu, gerçekleştirdiği hayallerini Survivor’la taçlandırmaya gittiğini dile getirmişti. Survivor 2021’e ilk katılım sürecinin kendisi için çok zor geçtiğini, hem mental anlamda hem de fiziki olarak tüm sınırlarını zorladığını söyleyen Aleyna Kalaycıoğlu, seçmelerin sonuna geldiklerini ve şimdi yeni bir başlangıç için hazır olduğunu kaydetmişti. Survivor yarışmasına ilk kez bu yıl başvurduğunu ve ilk 6’da yer alarak bir başarıya imza attığını söyleyen genç yarışmacı, şampiyonluğa giden uzun yolu da kararlılıkla geçeceğini söylemişti. Gönüllüler Takımı’nda yarışan Aleyna Kalaycıoğlu’nun hayatı, biyografi bilgileri, kim ve aslen nereli olduğu, yaş ve boy bilgisi ile doğum günü hakkında merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı.

SURVİVOR 2021 ALEYNA KİMDİR?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu 1998 Bursa doğumludur. Yalova’da büyüyen genç yarışmacı, programa Amerika Los Angeles’tan katılıyor. Los Angeles’te eğitim hayatına devam eden ve bir taraftan da çalıştığı öğrenilen Aleyna Kalaycıoğlu, yarışmaya kardeşinin teşviki ile katıldığını dile getirmişti. Annesi ve babası kendisi 10 yaşındayken ayrıldılar. Annesi ve Cansu adındaki engelli kardeşi ile İstanbul’a taşındı. Bu taşınma süreci ile hayatı tamamen değişti. Lise eğitiminin ardından dil eğitimine ağırlık verdi ve sınavlara sıkı bir hazırlık sürecinin ardından Amerika’da uçak mühendisliği bölümünü kazandı. Sporla da iç içe bir isim olan Aleyna Kalaycıoğlu, 10 senedir voleybol oynuyor ve son 3 senedir okulun Beach Volleyball takımında yer alıyor.

SURVİVOR 2021 ALEYNA KALAYCIOĞLU

SURVİVOR ALEYNA KALAYCIOĞLU DOĞUM TARİHİ NEDİR?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu’nın doğum tarihi 1998’dir. Genç yarışmacının doğduğu ay ve gün hakkında bilgi bulunmuyor.

Aleyna Çalışkan

Survivor Hanzade Ofluoğlu

SURVİVOR ALEYNA NERELİ?

Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Bursalıdır. Yalova’da büyüyen ve İstanbul’da da bir süre yaşayan Aleyna Kalaycıoğlu, yaşamını Amerika Los Angeles’de sürdürmektedir.

SURVİVOR 2021 ALEYNA KALAYCIOĞLU

SURVİVOR ALEYNA KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu 23 yaşındadır.

Aleyna Çalışkan

Survivor Ayşe Yüksel

SURVİVOR ALEYNA KALAYCIOĞLU BOYU KAÇ?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu’nun boyu hakkında bilgi bulunmamaktadır.

SURVİVOR 2021 ALEYNA KALAYCIOĞLU