Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yarışmasının dikkat çeken isimlerinden biri de Hanzade Ofluoğlu oldu. Gönüllüler Takımı’nda yarışan Hanzade Ofluoğlu’nun yaşamına dair detayları merak eden izleyiciler, Survivor 2021 Hanzade Ofluoğlu kimdir, nereli kaç yaşında, hastalığı ne? Sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. Üniversite eğitiminin ardından Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Var mısın Yok musun? adlı yarışma programına başvuran Hanzade Ofluoğlu, bu başvurudan çok uzun bir süre geçtikten sonra, beklemediği bir anda telefon geldiğini, çekimler sırasında ise Acun Medya’yı yakından tanıma fırsatı bulduğunu söyledi. Eğlenceli ve güzel bir çalışma ortamı olduğunu, yarışmanın sonlarına doğru ise Acun Ilıcalı’dan beklemediği bir teklif aldığını ve onlarla çalışmaya başladığını söyleyen Hanzade Ofluoğlu, hayali olan medya sektöründe bulabileceği en güzel işi bulduğunu, Acun Ilıcalı’nın asistanı olarak işe başladığını ve yıllar içinde birçok program sunduğunu dile getirdi.

Hanzade Ofluoğlu

Survivor 2021 Hanzade Ofluoğlu kimdir?

Survivor 2021 Gönüllüler takımı yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu 1988 yılında İzmir’de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı ve Koç Üniversitesi’nde eğitimine devam etmek için İstanbul’a gitti. Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu ve ardından 5 yıl boyunca Acun Medya’da sunuculuk yaptı. Hanzade Ofluoğlu’nun hayatında spor büyük bir yer kazandı ve 3 yıl takım sporu olarak flagfootball oynadı. 10 yıldır evli olan Hanzade Ofluoğlu’nun 2 köpeği var ve köpeklerinin en zor zamanlarında ona büyük destek olduğunu söyledi.

Survivor Aleyna Çalışkan

Survivor 2021 Hanzade Ofluoğlu nereli?

Survivor 2021 yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu İzmirlidir. Yaşamını İstanbul’da sürdüren Hanzade Ofluoğlu, spor yapmayı ve hayvanları çok seviyor. Hanzade Ofluoğlu, üniversite aşkı olan Saygun Ofluoğlu ile 2010 yılında evlendi.

Hanzade Ofluoğlu

Survivor 2021 Hanzade Ofluoğlu kaç yaşında?

1988 doğumlu Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu 33 yaşındadır. 1.70 cm boyunda olan Ofluoğlu 54 kilodur.

Survivor 2021 Hanzade Ofluoğlu

Survivor Hanzade Ofluoğlu hastalığı nedir?

Survivor 2021 yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu’nun hastalığı Obsesif Kompülsif Bozukluk’tur. Bu hastalığı ileri derece yaşayan ve 2,5 yıl tedavi gören Hanzade Ofluoğlu, hastalığı ağır geçirdiğini, hiç bir yere oturamadığını, dokunamadığını, dışarı dahi çıkmakta zorlandığını dile getirdi. Evden tek başına markete bile gidemediğini, kimseye dokunamadığını hatta kimsenin yanından bile geçemediğini söyleyen Hanzade Ofluoğlu, 2016 yılında hastalandığını, 1 yıl boyunca evden bile çıkamadığını dile getirdi.

Survivor 2021 Hanzade Ofluoğlu

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu

Hanzade Ofluoğlu