Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm heyecanı ile devam ediyor. Gönüllüler Takımı’nın yeni yarışmacıları arasında yer alan Aleyna Çalışkan’ın yaşamına dair detaylar araştırılıyor. Survivor Aleyna Çalışkan kaç yaşında, boyu kaç, vücut geliştirme sporu ile mi ilgileniyor? Sorularının cevabı ve daha önce katıldığı Kuaförüm Sensin adlı yarışma ile ilgili detaylar ortaya çıktı. 15 Temmuz 1998 tarihinde dünyaya gözlerini açan ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde eğitim gören Aleyna Çalışkan üniversite öğrencisidir.

12 yaşından bu yana birçok spor dalı ile yakından ilgilenen ve profesyonel olarak vücut geliştirme ve fitness sporlarında Türkiye şampiyonluğu derecesi bulunan Çalışkan, 2000 IFBB Bikini Fitness Türkiye Şampiyonu olarak tanınmaktadır. Vücut geliştirme, fitness ve pilates eğitmenliği yapan, voleybol, badminton, karate ve boks sporlarına da ilgi duyan Çalışkan, hırslı ve güçlü bir karaktere sahip yapısı ile dikkat çekiyor. Survivor 2021’in çok konuşulan isimlerinden olan Aleyna Çalışkan, güçlü fiziği ve kaslı vücudu ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Kişisel hobileri arasında dans etmeyi seven, Zumba ve tango danslarına büyük ilgi duyan Çalışkan, evli değil. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Çalışkan, yarışmaya yedeklerden katılmanın dezavantajlı bir durum olduğunu kaydetmişti. Ortama alışmakta güçlük geçtiğini söyleyen ve Survivor’ın dışarıdan göründüğü gibi olmadığını ifade eden Çalışkan, diğer yarışmacıların birbirini daha iyi tanıdığını, yedeklerden geldiği için alışmakta zorlandığını dile getirmişti.

Survivor adasının farklı bir yer olduğunu, dışarıdan bakıldığında basit göründüğünü ancak şartların çok ağır olduğuna dikkat çeken Çalışkan, ağlamamak için kendisini zor tuttuğunu kaydetti. Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Aleyna Çalışkan’ın yaş ve boy bilgisi ve daha önce katıldığı programlar hakkındaki sorular yanıt buldu.

Survivor Aleyna Çalışkan kaç yaşında?

1998 doğumlu olan Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Çalışkan 23 yaşındadır. Performansı ve hırsı ile dikkat çeken Aleyna Çalışkan, son günlerin en çok konuşulan yarışmacılarından biri oldu.

Survivor Aleyna Çalışkan

Survivor Aleyna Çalışkan boyu kaç?

Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Çalışkan’ın boyu 1.67 cm’dir. Survivor Aleyna yarışmaya katıldığında 53 kilodaydı.

Aleyna Çalışkan

Survivor Aleyna Çalışkan Kuaförüm Sensin programı

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Aleyna Çalışkan’ın daha önce Kuaförüm Sensin adlı yarışmada yer aldığı ortaya çıktı. Aleyna Çalışkan ayrıca ATV kanalında yayınlanan Kızlar ve Anneleri adlı yarışmaya da katıldı.

Survivor Aleyna Çalışkan

Aleyna Kalaycıoğlu

Aleyna Çalışkan
Aleyna Çalışkan
Hanzade Ofluoğlu