Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Sancakay Ilım Morgül’ün yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Survivor Sancakay kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? Survivor Sancakay Ilım Morgül mesleği, ne iş yapıyor? Sorularının yanıtı araştırılıyor. Teknik direktör Ünal Karaman’ın yeğeni olan ve hayat hikayesinde futboldan, tiyatroya, müzikten farklı spor dallarına kadar bir çok alan olan Sancakay Ilım Morgül, kendi bestelerini seslendiren ve gitar çalan bir müzisyen olarak da tanınıyor. 5 yıldır Hayal Kahvesi’nde anlaşmalı olarak vokal olarak sahne alan genç müzisyen, İngilizce ve Rusça dillerine de hakim biridir. Survivor 2021 kadrosunda yer alan Sancakay Ilım Morgül’ün hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaş, boy ve kilosu ile ne iş yaptığı sorularının yanıtları ortaya çıktı.

SURVİVOR SANCAKAY KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmacılarından olan Sancakay Ilım Morgül 30 Ocak 1997 İstanbul doğumludur. İzmir’de ve daha sonra Rize’de yaşayan Sancakay Ilım Morgül, spor hayatına ritmik jimnastik ile başlamıştır. Lise 3’e kadar İzmir’de eğitim gören ve futbol kariyerine futsal oyunu ile başlayan Sancakay Ilım Morgül, daha sonra yeşil sahalara geçmiştir. Lisenin dördüncü sınıfında Rizespor takımına transfer olan ve liseyi Rize’de bitiren Sancakay Ilım Morgül, futbol kariyerine bu şehirde devam etmiştir. Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde 2 yıl eğitim gören Sancakay Ilım Morgül, daha sonra konservatuar tiyatro bölümünün yetenek sınavlarına girmiş ve kazanmıştır. Sınavları kazanmasının ardından İstanbul’a taşınan ve şu an lisans dördüncü sınıfta olan Sancakay Ilım Morgül, 2 sezon boyunca Kadıköy Theatron Sahnesi’nde Edinburg Festivali’nden gelen Ofsayt adlı oyunda başrol oynamıştır.

Survivor 2021 kadrosu yarışmacıları, Ünlüler ve Gönüllüler Takımı kadrosu kimler var?

Sancakay Ilım Morgül

SURVİVOR SANCAKAY NERELİ?

Survivor 2021 yarışmacısı Sancakay Ilım Morgül İzmirlidir. Bir süre Rize’de yaşayan Sancakay, yaşamını doğduğu şehir olan İstanbul’da sürdürmektedir.

SURVİVOR SANCAKAY KAÇ YAŞINDA?

1997 doğumlu Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Sancakay Ilım Morgül 24 yaşındadır.

Sancakay Ilım Morgül

SURVİVOR SANCAKAY BOYU KAÇ?

Tv8 ekranlarında yeni yayın dönemine başlayan Survivor 2021’de yarışan Sancakay Ilım Morgül’ün boyu ve kilosu hakkında bilgi bulunmuyor.

Survivor Aleyna kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, Survivor Aleyna Kalaycıoğlu mesleği, ne iş yapıyor?

SURVİVOR SANCAKAY ILIM MORGÜL MESLEĞİ, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2021 yarışmacısı Sancakay Ilım Morgül’ün mesleği tiyatrocu ve müzisyenliktir. Sancakay Ilım Morgül müzik işleri ile uğraşıyor ve tiyatro işi yapıyor.

Sancakay Ilım Morgül