Survivor 2021 heyecanı TV8 ekranlarında başladı. Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı olan Aleyna Kalaycıoğlu’nun yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Survivor Aleyna kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? Survivor Aleyna Kalaycıoğlu mesleği ne, ne iş yapıyor? Sorularının cevapları merak ediliyor. Survivor’a ilk kez bu sene başvurduğunu ve ilk 6’da yer aldığını kaydeden Aleyna Kalaycıoğlu, seçilme sürecinin çok zorlu geçtiğini, hem mental anlamda, hem de fiziki olarak oldukça zorlandıklarını ancak sona geldiklerini ve yeni bir başlangıca hazır olduklarını ifade etti. Peşinden gidecek cesareti olduğunu ve gerçekleştirdiği hayallerini Survivor’la taçlandırmak için yarışmada bulunduğunu dile getiren Aleyna Kalaycıoğlu, sosyal medya paylaşımları ile de oldukça iddialı bir profil ortaya koyuyor. Gönüllüler Takımı’nda yarışan Aleyna Kalaycıoğlu’nın hayatı, biyografi bilgileri, kim ve aslen nereli olduğu, boy ve kilosu ile ne iş yaptığı sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR ALEYNA KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu 1998 Bursa doğumludur. Yalova’da büyüyen ve annesi ile babası o 10 yaşındayken ayrılan Aleyna Kalaycıoğlu, annesi ve kardeşi ile birlikte İstanbul’a taşındı. İstanbul’a taşınma süreci ile hayatının tamamen değiştiğini dile getiren Aleyna Kalaycıoğlu, lise eğitiminden sonra dil eğitimine ağırlık verdi ve sınavlara sıkı bir hazırlık sürecinin ardından Amerika’da uçak mühendisliği bölümünü kazanarak önemli bir eğitim başarısına imza attı. Bu süreçte sporu da aksatmayan ve 10 yıldır voleybol oynayan Aleyna Kalaycıoğlu, son 3 yıldır Beach Volleyball okul takımında oynuyor.

Aleyna Kalaycıoğlu

SURVİVOR ALEYNA NERELİ?

Survivor 2021 yarışmacılarından olan Aleyna Kalaycıoğlu aslen Bursalıdır. Bursa’da doğan, Yalova’da çocukluğu geçen ve İstanbul’da büyüyen Aleyna Kalaycıoğlu yaşamını Amerika Birleşik Devletleri’nde sürdürüyor.

Aleyna Çalışkan

SURVİVOR ALEYNA KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu olan Survivor Aleyna 23 yaşındadır. Sporcu kişiliği ile de öne çıkan Aleyna, yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alıyor.

Aleyna Kalaycıoğlu

SURVİVOR ALEYNA BOYU KAÇ?

Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu’nın boyu hakkında bilgi bulunmuyor.

Hanzade Ofluoğlu

SURVİVOR ALEYNA KALAYCIOĞLU MESLEĞİ, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu öğrencidir. Eğitim hayatına devam eden Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor 2021’in en dikkat çeken isimleri arasında bulunuyor.

Aleyna Kalaycıoğlu