Acun Ilıcalı’nın sunumu ile devam eden Survivor 2020’de heyecan sürüyor. Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Aycan Yanaç, son haftaların en merak edilen isimlerinden oldu. Aycan Yanaç’ın hayatına dair detayları araştıran izleyiciler, Survivor Aycan Yanaç kimdir? Survivor Aycan aslen nereli? Survivor Aycan Yanaç kaç yaşında? Sorularına yanıt aramaya başladı. Yarışmanın ilk haftalarında takım arkadaşları ile iyi anlaşamayan ve performansı düşük olan Aycan Yanaç, Survivor’ın sonraki haftalarından performansını düzeltti ve önemli mücadeleleri kazanmaya başladı. Ünlüler Takımı’nın güçlü yarışmacıları arasında olan Aycan Yanaç’ın hakkında merak edilenlerin cevapları haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ KİMDİR?

Survivor Ünlüler Takımı kadrosunda yer alan Aycan Yanaç 21 Kasım 1998 yılında Almanya’nın Nürnberg şehrinde doğdu. Kariyerini futboldan yana geliştiren Aycan Yanaç, Nürnberg futbol takımının ardından Köln’e transfer oldu ve dikkatleri üzerine çekti. Türkiye Kadın U-19 takımı kadrosuna çağrılan ve UEFA Geliştirme Turnuvası’nda Türkiye forması giyen Aycan Yanaç, Türkiye A Milli Futbol Takımı’na girdi ve birçok turnuvaya katılarak maçlara çıktı.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ ASLEN NERELİ?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç’ın ailesi aslen İzmirlidir. Aycan Yanaç’ın ailesinin İzmir’den Almanya’ya gittiği bilgisi paylaşılıyor. Survivor’da şampiyonluk için yarıştığını söyleyen Aycan Yanaç’ın futbol kariyerinde Türkiye forması ile özel turnuva ve kupalarda 3 maça, özel müsabakalarda 3 maça ve Avrupa Şampiyonası’nda da 2 maça çıktığı biliniyor. 2015 yılında Almanya’da SpVgg Greuther Fürth kulübüne transfer olan Aycan Yanaç son olarak 1. FC Nürnberg II takımına transfer olmuştur.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ KAÇ YAŞINDA?

Survivor’da yarışan Aycan Yanaç 22 yaşında. Akrep burcu olan Aycan Yanaç 63 kilodur. Survivor’a katıldığında 72 kilo olan Aycan Yanaç’ın mücadelelerde 9 kilo verdiği biliniyor.

Aycan Yanaç