Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler Takımı’nda yer alan Aycan Yanaç’ın hayatı, ailesi, kardeşi ve nerede yaşadığı merak ediliyor. Survivor Aycan Yanaç’ın biyografisi, ailesi / abisi kim, annesi nereli? Survivor Aycan Yanaç nerede yaşıyor / oturuyor? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, Survivor 2020’nin genel performans sıralamasında yüzde 54,64 başarı oranı ile beşinci sırada olan ve birçok yarışmacıyı geride bırakan Aycan Yanaç’ın yaşamına dair detayları araştırıyor. Şu ana kadar birebir oyunlarda 52 oyun kazanan ve 43 oyun kaybeden Aycan Yanaç’ın hayatı ve biyografisi ile ailesine dair detaylar ve yaşadığı yer haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ’IN BİYOGRAFİSİ

Survivor 2020 yarışmacısı Aycan Yanaç 21 Kasım 1998 Almanya Nürnberg doğumludur. Kariyerini futbol sporundan yana geliştiren ve Almanya’da birçok takımda top koşturan Aycan Yanaç, Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı forması da giyerek ülkemizi önemli maçlarda temsil etmiştir. En son Nürnberg takımına transfer olan Aycan Yanaç, Survivor 2020 yarışmasına katılarak mücadelesini Dominik Cumhuriyeti’nde sürdürüyor.

Survivor Elif Gören kimdir, 2020 Survivor Elif Gören Yıldırım nereli, eşi kim, kaç yaşında?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN’IN AİLESİ, ABİSİ KİM, ANNESİ NERELİ?

Survivor’da yarışan Aycan Yanaç’ın ailesinin İzmirli olduğu biliniyor. Survivor’a abisi için katıldığını, abisinin destekleri ile Survivor’da mücadele ettiğini söyleyen Aycan Yanaç’ın ailesine dair bilinenler bunlar.

Survivor Aşkım Burçe Tunay kaç yaşında? Aşkım Burçe Tunay sevgilisi, erkek arkadaşı kim? Hayatı ve doğum tarihi ne?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN YANAÇ NEREDE YAŞIYOR / OTURUYOR?

Survivor 2020’de yarışmayı sürdüren Aycan Yanaç Almanya’da yaşıyor / oturuyor. Zaman zaman Türkiye’ye gelen ve özellikle milli takım kadrosunda olmasından dolayı antrenmanlara katılan Aycan Yanaç, Survivor 2020’nin en iddialı şampiyonluk adayı isimleri arasında bulunuyor.

Survivor Nisa’nın boyu kaç, burcu nedir, ne iş yapıyor? Nisa Bölükbaşı’nın yaşı kaç, ailesi aslen nereli?

Aycan Yanaç

Binlerce kişinin beklediği, para, gıda ve elektrik yardımı başvuruları başladı, başvuru şartları için tıklayın.