TV8’de yayınlanan Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yer alan Elif Yıldırım Gören, yarışmanın en merak edilen isimlerinden biri. Survivor Elif Gören kimdir? Elif Yıldırım Gören nereli? Survivor Elif Gören evli mi, eşi kim? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, Elif Yıldırım Gören’in kaç yaşında olduğunu da merak ediyor. Survivor’un başarılı ismi Elif Yıldırım Gören’in hayatı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR ELİF GÖREN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Survivor Elif Gören, Bursa’nın İznik ilçesinde 1990 yılında doğdu. 30 yaşında olan Elif Yıldırım Gören, uluslararası atletizm yarışmalarında ülkemizi temsil eden önemli sporcular arasında bulunuyor. Özellikle engelli koşularda büyük başarılar elde eden ve madalyalar kazanan Elif Yıldırım Gören, milli koşucu olarak kariyerine devam ediyor.

Survivor Aycan Yanaç hayatı, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu ne?

2020 SURVİVOR ELİF YILDIRIM GÖREN NERELİ?

2020 Survivor yarışmasında Ünlüler Takımı’nda yer alan Elif Gören aslen İznik Bursalıdır. Boyu 1.70 olan ve 55 kiloda olan Elif Gören 400 metre engelli yarışında uzmanlaşan sporcularımız arasındadır. 2012 Yaz Olimpiyatları’nda yarışa katılan Elif Gören, bu yarışmaya katılan “En Genç Milli Atletizm Takımı Üyesi” olmuştur.

Survivor Mert Öcal'ın hayatı, memleketi, yaşı, evli mi, elendi mi?

SURVİVOR ELİF GÖREN EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Survivor 2020’de yarışan Elif Gören evli. Elif Gören eşi ise Yalım Gören. Elif Yıldırım Gören’in eşi olan Yalım Gören, ENKA Spor Kulübü İdari Menajeri ve Yöneticisidir. Elif Yıldırım Gören’in burcu ise Kova’dır.

Survivor ne zaman, Survivor hangi günler oynuyor, Survivor hangi adada çekiliyor 2020?