Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Dünkü eleme konseyinde Ceyhun Uzun adaya veda etmişti. Survivor’un yayın günü ve detaylarını araştıran izleyiciler, Survivor ne zaman başlayacak? Survivor hangi günler oynuyor? Survivor hangi adada çekiliyor 2020? Sorularına yanıt aramaya başladı. Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor 2020’de dün akşam Ceyhun Uzun, Sadık Ardahan Uzkanbaş ve Cemal Can Canseven isimleri elemeye kalmıştı. Yasin Obuz ve Yunus Emre Özden’in tercihi ile elemeye kalan isimler yarışmaya devam etti, Ceyhun ise elendi. Survivor detayları haberimizde yer alıyor.

survivor panorama gökhan özdemir evli mi çocuğu var mı aslen nereli

SURVİVOR NE ZAMAN, SURVİVOR HANGİ GÜNLER OYNUYOR?

Survivor 2020’nin yeni bölümü 25 Mart 2020 Çarşamba günü TV8 ekranlarında olacak. Survivor yarışması Pazartesi, Salı, Cuma, Cumartes, ve Pazar günleri oynuyor. Ancak corona virüsten dolayı dizilerin çekimlerine ara vermesinin ardından Survivor Çarşamba günleri de yayınlanmaya başladı. Survivor’un 28. Bölümü Çarşamba akşamı saat 20.00’de başlayacak.

2020 SURVİVOR HANGİ ADADA ÇEKİLİYOR?

2020 Survivor yarışması Dominik Cumhuriyeti adasında çekiliyor. Karayiplerde bulunan Dominik Cumhuriyeti, Kuzey Amerika’da bulunuyor. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasının çekimleri Dominik’te bulunan küçük adalarda yapılıyor.

survivor panorama damla can sevgilisi kim boyu kaç nereli