Survivor heyecanı TV8 ekranlarında her gün yayınlanmaya devam ederken, Gönüllüler Takımı’nda yarışan Berkan Karabulut’un hayatı hakkındaki detayları öğrenmeye çalışan yarışma severler, Survivor Berkan aslen nereli? Survivor Berkan’ın boyu kaç? Survivor Berkan ne iş yapıyor, nerede yaşıyor? Survivor Berkan Karabulut elendi mi? Sorularına cevap aramaya başladı. Survivor 2020’nin en çok yarış kazanan isimlerinden olan Berkan Karabulut, takım arkadaşlarına yaptığı motivasyon konuşmaları ve pozitif yorumları ile dikkat çekiyor. Gönüllüler Takımı’na önemli taktikler veren ve kazanmaları için motive eden Berkan Karabulut’un yaşamına dair notlar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BERKAN ASLEN NERELİ?

Survivor 2020 yarışmacısı Berkan Karabulut aslen Yugoslav göçmenidir. İstanbul’da doğan Berkan Karabulut’un ailesi Yugoslavya topraklarından Türkiye’ye gelerek yerleşti. 1994 yılında doğan Berkan Karabulut çocukluk yaşlarından itibaren birçok spor branşında uzmanlaştı. Futbol ve basketbol oynayan Berkan Karabulut, fitness konusunda kendisini geliştirerek eğitim vermeye başladı.

Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, boyu kaç? Aycan Yanaç kaç kilo, mesleği, ne iş yapıyor?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN’IN BOYU KAÇ?

Survivor’da yarışan Berkan Karabulut’un boyu 193 cm. 81 kilo olan Berkan Karabulut terazi burcu. Kolunda yer alan dövmeleri ile dikkat çeken Berkan Karabulut, Survivor 2020’nin muhtemel şampiyon adayları arasında güçlü bir konumda bulunuyor.

SURVİVOR BERKAN NE İŞ YAPIYOR?

Survivor Berkan fitness ve spor eğitmenliği işi yapıyor. Abisi ile birlikte spor salonu açan ve işleten Berkan Karabulut, bu salonda müşterilerine fitness ve spor eğitimleri veriyor.

Survivor Mert kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, Mert Öcal’ın boyu kaç, dizileri, ne iş yapar, Mert Öcal kimdir, mesleği ne?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN NEREDE YAŞIYOR?

Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut İstanbul’da yaşıyor. İstanbul’da doğup büyüyen Berkan Karabulut’un spor salonu da İstanbul’da bulunuyor.

SURVİVOR BERKAN KARABULUT ELENDİ Mİ?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Berkan Karabulut henüz elenmedi. Yarışmaya devam eden ve performansı yüksek olan Berkan Karabulut’un en az çeyrek finali göreceği iddia ediliyor.

Survivor Nisa kimdir, nereli, Survivor Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, boyu kaç?

Berkan Karabulut