Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Berkan Karabulut, takım arkadaşlarını motive etmesi ve pozitif yaklaşımları ile alkış topluyor. Survivor 2020’nin dikkat çeken isimlerinden olan ve bir süre sağlık sorunları ile boğuştuktan sonra parkurlarda yeniden etkisini göstermeye başlayan Berkan Karabulut’un hayatı ve biyografisi ile özgeçmiş bilgileri merak ediliyor. Survivor Berkan kim? Survivor Berkan nereli, yaş kaç? Survivor Berkan’ın boyu kaç cm? Survivor Berkan’ın mesleği nedir, ne iş yapar? Survivor Berkan Karabulut’un sevgilisi Lale Onuk kimdir? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor genel performans tablosunda 107 puan ile Barış Murat Yağcı’nın hemen ardından ikinci sırada yer alan ve kendisine en yakın puanda 102 puan ile Nisa Bölükbaşı olan Berkan Karabulut, haftalık tabloda da 8 puan ile beşinci sırada yer alıyor. Berkan Karabulut’un hayatı ve hakkında diğer merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR BERKAN KİM?

Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışmayı sürdüren Berkan Karabulut 23 Eylül 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Yugoslav göçmeni bir ailenin 3 çocuğundan biri olan Berkan Karabulut’un spor hayatı çocukluk yaşlarında başladı. Farklı okullarda eğitim gören Berkan Karabulut 7 yaşında futbola başladı ve 2 yıl da A Takım seviyesinde basketbol oynadı.

Survivor Yunus Emre kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Yunus Emre Özden sevgilisi kim, boyu kaç?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN NERELİ?

Survivor Berkan İstanbullu. Berkan Karabulut’un ailesi ise aslen Yugoslav göçmenidir. Ailesinde sporcu olmamasına rağmen, kendisini küçük yaşlarda spora yönlendiren bir ailede büyüdüğünü söyleyen Berkan Karabulut’un okul hayatı farklı okullarda, yeni arkadaşlıklar edinerek geçti.

SURVİVOR BERKAN’IN YAŞI KAÇ?

1994 doğumlu olan Survivor Berkan Karabulut’un yaşı 26’dır. Terazi burcunda olan Berkan Karabulut üniversite yıllarında fitness eğitmenliğine başladı.

Survivor Barış’ın boyu kaç cm? Survivor Barış hangi burç? Barış Murat Yağcı’nın hayatı ve dizileri

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut’un boyu 193 cm’dir. Survivor’a katıldığı hafta 97 kilo olan Berkan Karabulut, hem parkurlarda verdiği mücadele, hem de yaşadığı rahatsızlıklar sebebiyle 16 kilo verdi ve 81 kiloya kadar düştü.

SURVİVOR BERKAN’IN MESLEĞİ NEDİR, NE İŞ YAPAR?

Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut’un mesleği fitness ve spor eğitmenliğidir. Abisi ile birlikte spor salonu açan Berkan Karabulut, burada spor ve fitness eğitimleri veriyor.

Survivor Ardahan kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu kaç?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN KARABULUT’UN SEVGİLİSİ LALE KİM?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Berkan Karabulut’un sevgilisi Lale Onuk’tur. Sosyal medya hesaplarında Lale Zuzanna Onuk ismini kullanıyor. Berkan Karabulut ve sevgilisi Lale Onuk, kendi sosyal medya hesaplarından birlikte çekildikleri pozları paylaşıyor.

Berkan Karabulut