Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışırken geçtiğimiz hafta Gönüllüler Takımı’na geçen ve motive edici konuşmaları ile takımda hemen yer edinen Berkan Karabulut’un yaşamına dair detaylar ve ne iş yaptığı merak ediliyor. Survivor Berkan ne iş yapıyor, mesleği ne? Berkan Karabulut’un boyu kaç, burcu ne? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor haftalık performans tablosunda 15 puan ile birinci sırada yer alan, genel tabloda ise üçüncü olan Barış Murat Yağcı’nın hayatı ve hakkında merak edilen diğer konuların cevapları ortaya çıktı.

SURVİVOR BERKAN NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor 2020 yarışmacısı Berkan Karabulut spor ve fitness eğitmenliği yapıyor. Berkan Karabulut’un abisi ile birlikte işlettiği, kendilerine ait bir spor salonu / stüdyosu bulunuyor. Uzun yıllar basketbol oynayan ve kendisini fitness alanında geliştiren Berkan Karabulut, 2015 yılından bu yana sahibi olduğu salonda spor eğitimlerini sürdürüyor.

Survivor Cemal Can Canseven kimdir, nereli, boyu, kilosu, burcu ne?

BERKAN KARABULUT’UN BOYU KAÇ?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Berkan Karabulut’un boyu 193 cm’dir. Survivor’a katıldığı hafta 97 kilo olan, geçtiğimiz hafta ise 81 kiloya düştüğü anlaşılan Berkan Karabulut’un yarışmada 16 kilo birden verdiği anlaşıldı.

Survivor Ardahan kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu kaç?

BERKAN KARABULUT’UN BURCU NE?

Survivor 2020’de yarışan Berkan Karabulut’un burcu terazidir. 23 Eylül 1994 doğumlu olan Berkan Karabulut, Yugoslav göçmeni bir ailenin 3 çocuğundan biridir.

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, yaşı, kilosu, nereli, boyu kaç?

Berkan Karabulut