Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler Takımı’nda yer alan ve geçtiğimiz hafta sosyal medyada dolaşan iddialara göre yarışmadan haftalık 11,500 TL aldığı iddia edilen Ersin Korkut’un kaç yaşında olduğu, memleketi, boy ve kilosu ile evli olup olmadığı ve köpeği mess ile ilgili son haberler merak ediliyor. Survivor Ersin’in yaşı kaç? Survivor Ersin aslen nereli? Survivor Ersin’in boyu kaç, kaç kilo? Survivor Ersin evli mi, eşi kim? Survivor Ersin Korkut’un köpeği mess öldü mü? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor’un haftalık performans tablosunda Evrim Keklik ve Yasin Obuz’un ardından üçüncü sırada 11 puan ile yer alan Ersin Korkut, tüm tahminleri boşa çıkararak yarışmadan elenmedi ve kıyasıya bir mücadeleye devam ediyor. Survivor 2020’nin izleyiciyi en şaşırtan isimlerinden olan Ersin Korkut’un yaşamına dair merak edilenler ortaya çıktı.

SURVİVOR ERSİN’İN YAŞI KAÇ?

Survivor 2020’de yarışan Ersin Korkut’un yaşı 43’tür. 8 Kasım 1977 tarihinde Hakkari’ye dünyaya gelen Ersin Korkut, memleketinde bir süre taksi şoförlüğü yaptı ve daha sonra İstanbul’a gelerek bir pizzacıda çalışmaya başladı. Teyzesinin oğlu olan Yılmaz Erdoğan’ın iş teklifi ile BKM’de çalışmaya başlayan Ersin Korkut, sahne gerisinde görev alırken, oyunlardan birinde kendisine uygun bir rol gördü ve Yılmaz Erdoğan’dan rolü istedi. Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyunu ile başladığı oyunculuk serüvenine birçok film, dizi ve reklam çalışması sığdıran Ersin Korkut, komedi filmlerinin aranan yüzü haline geldi.

Survivor Aycan Yanaç kim, ne iş yapıyor, mesleği ne? Survivor Aycan aslen nereli, burcu ne? Abisi ve doğum tarihi

Ersin Korkut

SURVİVOR ERSİN ASLEN NERELİ?

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Ersin Korkut aslen Hakkarili. Hakkari’de doğup büyüyen Ersin Korkut, Cem Yılmaz ile birlikte Doritos reklamında da oynamıştı. Doktor bu ne repliği ile ünlü olan ve daha sonra Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programda canlandırdığı tiplemeler ile büyük beğeni toplayan Ersin Korkut, Survivor 2020’nin en başarılı yarışmacıları arasında yer alıyor.

Binlerce kişinin beklediği, para, gıda ve elektrik yardımı başvuruları başladı, başvuru şartları için tıklayın.

SURVİVOR ERSİN’İN BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de yarışan Ersin Korkut’un boyu 169 cm’dir. Akrep burcu olan Ersin Korkut, sempatik tavırları ve mücadeleyi elden bırakmayan karakteri ile yarışma severlerin yakından takip ettiği isimler arasında bulunuyor.

Survivor Sercan kimdir, aslen nereli, yaş kaç, boyu kaç cm? Survivor Sercan Yıldırım evli mi, eski sevgilileri kim?

Ersin Korkut

SURVİVOR ERSİN KAÇ KİLO?

Survivor yarışmacısı Ersin 55 kilo. Survivor 2020’ye katıldığı hafta tartıldığında 65 kilo olan Ersin Korkut, geçen süre zarfında parkurlarda sergilediği efor ile tam 10 kilo verdi ve 55 kiloya düştü.

SURVİVOR ERSİN EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Survivor 2020 yarışmacısı Ersin Korkut evli değil ve eşi yok. Ersin Korkut magazin gündemine ve kameralar karşısına özel hayatı ile gelmeyen oyuncularından biridir. Samimi tavırları ile alkış toplayan Ersin Korkut Survivor 2020’de mücadeleye devam ediyor.

Survivor Yasin kim, aslen nereli, kaç yaşında, boyu kaç cm? Survivor Yasin Obuz’un burcu nedir, evli mi, eşi kim?

Ersin Korkut

SURVİVOR ERSİN KORKUT’UN KÖPEĞİ MESS ÖLDÜ MÜ?

Survivor yarışmacısı Ersin Korkut’un köpeği Mess, Ersin Korkut yarışmaya başladıktan sonra ölmüştü. Acun Ilıcalı ile irtibat kuran Ersin Korkut’un ailesi, Mess’in durumunun Ersin’e anlatılmasını istemiş ancak devreye Yılmaz Erdoğan girmiş ve bu bilginin Ersin’e verilmemesini rica etmişti. Acun Ilıcalı henüz tam karar vermiş değil ancak Mess’in durumunu her an Ersin ile paylaşabilir.

Ersin Korkut