Survivor 2020 heyecanı TV8 ekranlarında her gün yayınlanan yeni bölümlerle devam ediyor. Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan futbolcu Sercan Yıldırım’ın özgeçmiş ve biyografi bilgilerini, hayatı hakkında detayları öğrenmek isteyen izleyiciler, Survivor Sercan kimdir, aslen nereli, yaşı kaç? Survivor Sercan’ın boyu kaç cm? Survivor Sercan Yıldırım evli mi, eski sevgilileri kim? Sorularına yanıt arıyor. Survivor’da yarışan Nisa Bölükbaşı’na duygusal yakınlık beslediğini itiraf eden ve duygularını Nisa’ya açan Sercan Yıldırım, Nisa’nın kendisini abi gibi gördüğünü söylemesi ile büyük şaşkınlık yaşamıştı. Reddedilen Sercan Yıldırım, Ünlüler Takımı’nda da son haftalarda düşük bir performans sergiliyor. Survivor’ın genel performans tablosunda 81 puan ile sekizinci sırada yer alan Sercan Yıldırım, Survivor’da bazı sağlık sorunları da yaşamış, son yarışlarda biraz daha toparlanmıştı. Sercan Yıldırım’ın yaşamına dair notlar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR SERCAN KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Sercan Yıldırım 5 Nisan 1990 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. 7 yaşında Bursaspor altyapı takımlarında futbol oynamaya başlayan Sercan Yıldırım, 2006 yılında Pepsi Cup Turnuvası’nda sergilediği başarılı futbol ile “En Değerli Oyuncu” seçildi. Bursaspor’da şampiyonluk yaşayan ve Galatasaray’a transfer olan Sercan Yıldırım, sonraki yıllarda birçok takıma transfer oldu.

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, yaşı, kilosu, nereli, boyu kaç?

Sercan Yıldırım

SURVİVOR SERCAN ASLEN NERELİ?

Survivor’da yarışan Sercan Yıldırım aslen Bursalı. Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor ve Giresunspor’da oynayan Sercan Yıldırım, son olarak Fatih Karagümrükspor’a transfer olmuştu.

SURVİVOR SERCAN’IN YAŞI KAÇ?

1990 doğumlu olan Survivor Sercanın yaşı 30’dur. Milli Takım forması giyerek milli maçlarda ülkemizi temsil eden Sercan Yıldırım forvet ve kanat mevkilerinde top koşturuyor.

Survivor Elif Gören kimdir, 2020 Survivor Elif Gören Yıldırım nereli, eşi kim, kaç yaşında?

Sercan Yıldırım

SURVİVOR SERCAN’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım’ın boyu 182 cm’dir. Survivor’a 83 kilo katılan, geçen sürede 13 kilo veren ve 70 kiloya düşen Sercan Yıldırım, adada bazı sağlık sorunları ile de karşılaşmış, kısa sürede kendisini toparlamıştı.

SURVİVOR SERCAN YILDIRIM EVLİ Mİ?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışan Sercan Yıldırım evli değil. Daha önce evlenmeyen ve çocuğu da bulunmayan Sercan Yıldırım’ın ünlü sevgilileri olmuştu.

Aycan Yanaç aslen nereli, boy kilo nedir, Survivor Aycan kimdir?

Sercan Yıldırım

SURVİVOR SERCAN YILDIRIM’IN ESKİ SEVGİLİLERİ KİM?

Galatasaray’da oynadığı dönemde bir çok ünlüyle ismi anılan Survivor Sercan Yıldırım’ın eski sevgilileri arasında Tuvana Türkay, Helin Avşar, Ece Erken, Ceyda Ateş ve Pelin Sönmez isimleri var.