Survivor 2020, bu akşam ilk kez ekranlara gelecek. TV8'de yayınlanacak olan programın, yine binlerce kişiyi ekran başında toplaması ve gecenin en çok izlenen programı olması bekleniyor. Bu yıl ünlüler - gönüllüler formatıyla düzenlenecek olan yarışmada, Nisa Bölükbaşı gönüllüler takımına dahil oldu. Yarışmanın ilk bölümünün başlamasına kısa bir süre kala, Nisa Bölükbaşı'nın kim ve nereli olduğu, yaşı, kilosu ve boyu araştırılıyor. Peki Nisa Bölükbaşı kimdir, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

SURVIVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR

Survivor yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı, Çekya'nın Prag şehrinde doğdu. Daha bebekken yüzmeye başlayan Nisa Bölükbaşı, 6 yaşındayken ülkenin en iyi yüzücüleri arasına girdi. Profesyonel kayak takımı için teklif alan Nisa Bölükbaşı, bölgeye uzak olduğu için teklifi kabul edemedi. 8 yaşında tenis oynamaya başlayan Nisa Bölükbaşı, profesyonel oldu. 15 yaşında yüzme eğitmeni olan olan Nisa Bölükbaşı, daha sonra voleybola başladı, 2018 yılında düzenlenen turnuvada ikinci olan Nisa Bölükbaşı, profesyonel sporculuk kariyerine son verdi ve 2018 yılında mimarlık okumaya karar verdi. Nisa Bölükbaşı, halen mimarlık öğrencisidir ve aktif olarak sporla ilgilenmektedir.

SURVIVOR NİSA BÖLÜKBAŞI YAŞI

Survivor yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 yılında doğdu ve 22 yaşındadır.

Survivor Elif Gören kimdir, nereli, eşi kim, kaç yaşında?

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Yaşı, kilosu, nereli, boyu

SURVIVOR NİSA BÖLÜKBAŞI NERELİ

Survivor yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı, Çekya şehirlerinden Prag'da doğdu. Nisa Bölükbaşı'nın aslen nereli olduğu ise bilinmiyor.

SURVIVOR NİSA BÖLÜKBAŞI BOYU

Survivor yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı'nın boyunun kaç olduğuyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor.

Survivor Mert kimdir, Mert Öcal aslen nereli, Survivor Mert kaç yaşında, boyu kaç, evli mi, eşi kim?

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Yaşı, kilosu, nereli, boyu

SURVIVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİLOSU

Survivor yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı'nın kilosuyla ilgili net bir bilgi mevcut değil.

Survivor Aşkım kimdir, kaç yaşında, boyu, kilosu, Aşkım Burçe Tunay nereli?