TV8 ekranlarında yayına devam eden Survivor 2020’nin Ünlüler Takımı’nda yer alan oyuncu Mert Öcal’ın hayatı, memleketi, dizileri, yaşı, boyu ve eşi hakkında ayrıntılar merak ediliyor. Survivor Mert Öcal kimdir? Survivor Mert aslen nereli? Survivor Mert kaç yaşında, boyu kaç? Survivor Mert Öcal evli mi, eşi kim? Sorularına yanıt aranıyor. Son haftalarda takım arkadaşları ile gerginlikler yaşayan ve sinirlerine hakim olamayan Mert Öcal’ın oynadığı diziler ve yaşamına dair notlar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR MERT ÖCAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler Takımı’nda yer alan Mert Öcal 1982 İstanbul doğumludur. Mert Öcal 38 yaşında. Best Model Of Turkey yarışmasına katılan ve birincilik elde eden, ardından düzenlenen Best Model Of The World yarışmasında da ülkemizi temsil eden Mert Öcal bir süre modellik yapmasının ardından kariyerini oyunculuktan yana geliştirdi ve birçok dizide yer aldı. Survivor yarışmasına katılan Mert Öcal’ın yarışmada kalıcı olduğu ve final oynayacağı düşünülüyor.

Survivor Aycan Yanaç kimdir, nereli? Survivor Aycan boy kilo bilgisi, evli mi, burcu, mesleği ne?

SURVİVOR MERT ÖCAL ASLEN NERELİ, BOYU KAÇ?

Survivor’da yarışan Mert Öcal İstanbulludur. Mert Öcal’ın ailesinin aslen nereli olduğuna dair bir bilgi yok. Survivor Ünlüler Takımı’nda olan Mert Öcal boyu 1.93 cm’dir. Terazi burcunda olan Mert Öcal, binicilik sporu ile yakından ilgileniyor.

SURVİVOR MERT ÖCAL EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Survivor 2020 yarışmacısı Mert Öcal evli değil ve eşi yok. Mert Öcal’ın adı önceki yıllarda Ecemnur Aksoy, Yağmur Ünal ve Gamze Özçelik ile anılmıştı. Survivor Ünlüler Takımı’nda yer alan Mert Öcal’ın sevgilisi var mı? Sorusu da yanıt bulmuş değil.

Survivor Sercan kaç yaşında, evli mi, eşi kim? Survivor Sercan Yıldırım kimdir, sevgilisi kim, nereli?

SURVİVOR MERT ÖCAL DİZİLERİ / OYNADIĞI DİZİLER

Survivor yarışmacısı Mert Öcal Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir dizilerinde rol aldı. Daha sonra rol aldığı Doktorlar, Rüyalarda Buluşuruz ve Arka Sokaklar dizileri ile adından sıkça söz ettiren bir isim oldu.

Survivor Gizem kimdir, kaç yaşında? Survivor Gizem Birdan boyu kaç, dizileri, nereli?