Survivor 2020’nin en dikkat çekici isimlerinden biri Yasin Obuz olmaya devam ediyor. Masterchef yarışmasında tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı, daha önce Kısmetse Olur izdivaç programı ve Yemekteyiz programlarına da katıldığı bilinen Yasin Obuz, Survivor’da ter döküyor. Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı’nın da yakın arkadaşı olan Yasin Obuz’un özgeçmiş ve biyografi bilgileri ile hayatı hakkındaki diğer detayları araştıran izleyiciler, Survivor Yasin kim? Survivor Yasin aslen nereli, kaç yaşında? Survivor Yasin’in boyu kaç? Survivor Yasin Obuz’un burcu nedir? Yasin Obuz evli mi, eşi kim? Sorularına yanıt arıyor. Survivor 2020’de değişik makyajları, konuşma stili ve çıkışları ile gündem olan Yasin Obuz’un yaşamına dair detaylar haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR YASİN OBUZ KİM?

Survivor 2020’de yarışan Yasin Obuz, 21 Kasım 1988 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya geldi. 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluk yaşlarından itibaren spor branşlarına yakın oldu. İlk lisansını 1998 tarihinde alarak futbol oynayan Yasin Obuz, erken yaşlarda jimnastik, voleybol ve basketbol sporlarını da yaptı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi’nde eğitim gören Yasin Obuz, bir süre Kıbrıs’ta, bir süre de Rusya’da yaşadı. Yasin Obuz, yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

somer sivrioğlu restaurant

SURVİVOR YASİN ASLEN NERELİ?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Yasin Obuz aslen Diyarbakırlı. Rusya’nın St. Petersburg şehrinde de yaşayan ve yaklaşık 20 ülke gezen Yasin Obuz, gittiği yerlerdeki mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını ve yaşayış biçimlerini yakından inceledi. Yasin Obuz’ın İstanbul Sirkeci’de kendisine ait Pilavcı Hırşit adında bir pilavcı dükkanı var.

SURVİVOR YASİN KAÇ YAŞINDA?

1988 doğumlu olan Survivor Yasin Obuz 32 yaşında. Kariyerini mutfaktan yana geliştiren Yasin Obuz, Masterchef Türkiye’nin 2019 sezonunda en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu.

SURVİVOR YASİN’İN BOYU KAÇ CM?

Survivor’da yarışan Yasin’in boyu 183 cm’dir. Survivor’a katıldığı hafta 92 kilo olan Yasin Obuz’un geçen süre zarfında 20 kilo birden verdiği, 72 kiloya düştüğü ortaya çıkmıştı.

danilo zanna restaurant

SURVİVOR YASİN OBUZ’UN BURCU NEDİR?

21 Kasım doğumlu olan Yasin Obuz Akrep burcudur. Ünlü survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı ile yakın arkadaş olan ve Ece Erken’le de geçmiş yıllarda gerginlik yaşayan Yasin Obuz, Survivor 2020’de çeyrek finale kalması muhtemel yarışmacıları arasında yer alıyor.

SURVİVOR YASİN EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Survivor yarışmacısı Yasin evli değil ancak bu konuda sosyal medyada ciddi iddialar var. Yasin Obuz’un evli olduğu hatta 1 çocuğu olduğu sosyal medyada sık sık dillendiriliyor. Yasin Obuz tarafından bu konuda yapılmış bir açıklama yok.

mehmet yalçınkaya restaurant