Survivor'da Ünlüler Takımı’nda başlayan ve geçtiğimiz haftalarda Gönüllüler Takımı’na geçen Berkan Karabulut, bu değişiklik için Acun Ilıcalı’ya teşekkür etmiş ve Gönüllüler Takımı’nda olmayı zaten hayal ettiğini dile getirmişti. Survivor 2020 yarışmacısı Berkan Karabulut’un boy ve hangi burç olduğu ile yaşı, mesleği, hangi burç olduğu, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi ve elenme durumu araştırılmaya devam ediyor. Survivor Berkan Karabulut kimdir? Survivor Berkan Karabulut kaç yaşında? Survivor Berkan nereli? Survivor Berkan’ın boyu kaç cm? Survivor Berkan ne iş yapıyor? Survivor Berkan’ın burcu ne, elendi mi? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor’ın genel puan sıralamasında yüzde 64.07 başarı oranı ile birinci olan ve girdiği birebir mücadelelerin 49’unu kazanıp 28’ini kaybeden Berkan Karabulut’un yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BERKAN KİMDİR?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan Berkan Karabulut 23 Eylül 1994 İstanbul doğumludur. Ailenin üç çocuğundan biri olan Berkan Karabulut erken yaşta spora başladı ve futbolun ardından basketbola yönelerek 2 yıl A takım seviyesinde basketbol oynadı. Üniversite’de fitness ve spor eğitmeni olan Berkan Karabulut, abisi ile spor salonu açtı ve burada eğitimler vermeye devam ediyor. Survivor 2020’ye katılan Berkan Karabulut, performansı ile yarışmanın favori isimleri arasında yer alıyor.

survivor panorama damla can sevgilisi kim boyu kaç nereli

SURVİVOR BERKAN KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020 yarışmacısı Berkan Karabulut 26 yaşında. 1994 doğumlu olan Berkan Karabulut, ailesinde sporcu olmamasına rağmen kendisini spora yönlendirdiklerini, hayatı boyunca sporla iç içe olduğunu dile getiriyor.

SURVİVOR BERKAN NERELİ?

Survivor’da yarışan Berkan Karabulut İstanbulludur. Berkan Karabulut’un ailesi ise Yugoslav göçmenidir.

SURVİVOR BERKAN’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor 2020’de yarışan Berkan Karabulut’un boyu 193 cm’dir. Survivor’a katıldığı hafta tartıldığında 97 kilo olan Berkan Karabulut, geçen süre zarfında parkurlarda 16 kilo verdi ve 81 kiloya düştü.

melisa emirbayer sevgilisi kimdir, boyu kaç, hangi burç, nereli

SURVİVOR BERKAN NE İŞ YAPIYOR?

Survivor Berkan Karabulut fitness ve spor eğitmenliği işi yapıyor. Abisi ile birlikte spor salonu işleten Berkan Karabulut, kişisel spor eğitmenliği mesleğini sürdürüyor.

SURVİVOR BERKAN’IN BURCU NE?

23 Eylül’da doğan Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut’un burcu Terazidir. Survivor’da takımının yarış kaybetmesinin ardından adı yazılarak potaya giden Berkan Karabulut, takım arkadaşlarının samimiyetini sorguladığını söylemişti.

SURVİVOR BERKAN ELENDİ Mİ?

Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut yarışmadan henüz elenmedi. Gönüllüler Takımı’nın dokunulmazlık oyununu kaybetmesinin ardından adı kutuda çıkan ve eleme adayı olan Berkan Karabulut’un akıbeti önümüzdeki günlerde belli olacak.

survivor panorama gökhan özdemir kaç yaşında evli mi eşi kim