Survivor 2020 TV8 ekranlarında büyük bir heyecanla devam ediyor. Ünlüler Takımı’nda yarışan Elif Yıldırım Gören, yarışmanın en hızlı ve istikrarlı isimleri arasında yer alıyor. Survivor’ın genel performans tablosunda 91 puan ile beşinci sırada olan Elif Yıldırım Gören’in hayatı, memleketi, biyografisi ve özgeçmiş bilgileri ile yaşı ve özel yaşamı ile mesleği merak ediliyor. Survivor Elif kim? Survivor Elif nereli? Survivor Elif kaç yaşında, boyu kaç? Survivor Elif evli mi, eşi kim? Survivor Elif Yıldırım Gören ne iş yapıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Atletizm sporunda önemli başarıları olan Elif Yıldırım Gören, Survivor Ünlüler Takımı’nda ve yarışmada hızı ile göz dolduruyor. İstatistik verileri ve performansı başarılarla dolu Elif Yıldırım Gören’in hayatına dair detaylar haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR ELİF KİM?

Survivor 2020 kadrosunda yer alan ve yarışmanın en hızlı isimlerinden olan Elif Yıldırım Gören 1990 yılında Bursa İznik’de dünyaya gözlerini açtı. Küçük yaşlarından itibaren atletizm sporu ile ilgilenen Elif Gören, kariyerini de bu yönde geliştirdi ve Türkiye Atletizm Milli Takım kadrosuna girerek milli koşucularımız arasında yerini aldı. Uluslararası müsabakalarda ve 400 metre engelli koşularda ülkemizi temsil eden Elif Yıldırım Gören, Survivor 2020 Ünlüler Takımı’nda yarışıyor.

Survivor Ersin Korkut kimdir, nereli, boyu, kilosu, evli mi?

Elif Yıldırım Gören

SURVİVOR ELİF NERELİ?

Survivor 2020 yarışmacısı Elif Yıldırım Gören İznik Bursalı. Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro gibi atletizm alanında uzman isimler tarafından eğitilen Elif Yıldırım Gören ENKA Spor Kulübü Üyesidir.

SURVİVOR ELİF KAÇ YAŞINDA?

1990 doğumlu olan Survivor Elif 30 yaşında. Survivor parkurlarının hızlı yarışmacısı, takım arkadaşları ile zaman zaman sorun yaşasa da, özellikle takımdaki diğer kızlarla çok iyi anlaşıyor.

Survivor Gizem kimdir, kaç yaşında? Survivor Gizem Birdan boyu kaç, dizileri, nereli?

Elif Yıldırım Gören

SURVİVOR ELİF’İN BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de yarışan Elif Yıldırım Gören’in boyu 170 cm’dir. Survivor’a katıldığı hafta 59 kilo olan Elif Gören, şu an 50 kiloya kadar düştü.

SURVİVOR ELİF EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Survivor yarışmacısı Elif evlidir. Elif Yıldırım Gören’in eşi Yalım Gören, ENKA Spor Kulübü İdari Menajeri ve Yöneticisi olarak çalışmayı sürdürüyor.

Survivor Yunus Emre kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Yunus Emre Özden sevgilisi kim, boyu kaç?

Elif Yıldırım Gören

SURVİVOR ELİF YILDIRIM GÖREN NE İŞ YAPIYOR?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Elif Yıldırım Gören milli sporcudur. Milli atlet Elif Yıldırım Gören, özellikle 400 metre engelli koşularının başarılı ismidir.

Elif Yıldırım Gören