Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Elif Yıldırım Gören, yarışmanın en iddialı isimleri arasında. Çok az yarış kaybeden ve Survivor’un en hızlı yarışmacılarından olan Elif Yıldırım Gören’in hayatı, yaşı, memleketi, mesleği, boyu ve eşi merak ediliyor. Survivor Elif kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Elif Yıldırım Gören ne iş yapıyor, boyu kaç? Survivor Elif evli mi, eşi kim? Soruları yanıt buldu. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasının favori isimlerinden olan Elif Yıldırım Gören’in yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR ELİF KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Elif Yıldırım Gören 1990 yılında Bursa’nın İznik ilçesinde doğdu. 30 yaşında ve İznik Bursalı olan Elif Yıldırım Gören, kariyerini atletizm sporunda geliştirdi ve milli koşucularımız arasında yer aldı. Uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil eden ve 212 Yaz Olimpiyatları’na katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olan Elif Yıldırım Gören, 400 metre engelli koşu yarışlarında uzman bir isim.

SURVİVOR ELİF YILDIRIM GÖREN NE İŞ YAPIYOR, BOYU KAÇ?

Survivor yarışmacısı Elif Yıldırım Gören milli sporcumuzdur. Atletizmde önemli başarılar elde eden milli koşucumuz Elif Yıldırım Gören’in boyu 1.70 cm’dir. 55 kiloda olan ve burcu Kova olan Elif Yıldırım Gören, Survivor performansı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

SURVİVOR ELİF YILDIRIM GÖREN EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Elif Yıldırım Gören evli. Elif Yıldırım Gören’in eşi ise Yalım Gören. Yalım Gören, ENKA Spor Kulübü İdari Menajeri ve Yöneticisi olarak çalışmalarına devam ediyor.