Acun Ilıcalı'nın sunumu ile TV8 ekranlarında büyük bir heyecanla devam eden Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler Yarışması büyük mücadelelere sahne oluyor. Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Elif Yıldırım Gören kimdir, kaç yaşında? Survivor Elif nereli, boyu kaç? Survivor Elif Yıldırım Gören evli mi, eşi kim? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, Survivor’un en hızlı yarışmacılarından olan ve kendisi de profesyonel koşucu olan Elif Yıldırım Gören’e dair detayları öğrenmeye çalışıyor. Engelli koşuda önemli başarıları olan Elif Yıldırım Gören’in hayatı ve hakkında merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR ELİF KİMDİR? ELİF YILDIRIM GÖREN KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020’de yarışan Elif Yıldırım Gören 1990 İznik Bursa doğumludur. Survivor Elif Yıldırım Gören 30 yaşındadır. Atletizm alanında kariyerini geliştiren ve milli koşucumuz olarak uluslararası atletizm yarışmalarında Türkiye’yi temsil eden Elif Yıldırım Gören, önemli sporcularımızdan biridir. 2012 Yaz Olimpiyatları’na katılan ve bu olimpiyatta “En Genç Milli Atletizm Takımı Üyesi” olan Elif Gören 400 metre engelli yarışlarında uzmanlaşmıştır.

SURVİVOR ELİF GÖREN NERELİ? BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışan Elif Yıldırım Gören aslen İznik Bursalıdır. Boyu 1.70, kilosu 55 ve burcu Kova olan Elif Gören, Survivor performansı ile iddialı isimler arasında yer alıyor.

SURVİVOR ELİF GÖREN EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Survivor’da yarışan Elif Yıldırım Gören evlidir ve eşi Yalım Gören’dir. Elif Gören’in eşi olan Yalım Gören ENKA Spor Kulübü İdari Menajeri ve Yöneticisidir.