Acun Ilıcalı’nın sunumu ile TV8 ekranlarında devam eden ve izlenme rekorları kıran Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yer alan Elif Yıldırım Gören’in hayatı, yaşı, kilosu, eşi ve mesleği merak ediliyor. Survivor Elif kimdir? Survivor Elif kaç yaşında ve aslen nereli? Survivor Elif’in boyu kaç cm, evli mi, eşi kim? Survivor Elif’in mesleği nedir, ne iş yapıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor haftalık performans tablosunda 9 puanla sekizinci sırada olan, genel tabloda 80 puanla altıncı sırada yer alan Elif Gören’in yaşamına ve biyografi bilgilerine dair detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR ELİF KİMDİR?

Survivor 2020’de yarışan Elif Yıldırım Gören 1990 yılında Bursa’ya bağlı İznik ilçesinde dünyaya gözlerini açtı. Atletizm sporu ile ilgilenen ve kendisini bu alanda geliştiren Elif Yıldırım Gören 400 metre engelli koşu yarışlarının en başarılı sporcularından biri olarak Türkiye Milli Takımına girdi ve uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil etti.

Survivor Gizem kimdir, kaç yaşında? Survivor Gizem Birdan'ın boyu kaç, dizileri, nereli?

Elif Yıldırım Gören

SURVİVOR ELİF KAÇ YAŞINDA?

Survivor Elif 30 yaşında. 2012 Yaz Olimpiyatları’nda katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olarak tarihe geçen ve başarıları ile adından söz ettiren Elif Yıldırım Gören, atletizm sporunda uzman olan Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro’dan dersler aldı.

Survivor Evrim'in boyu kaç? Survivor Evrim Keklik'in burcu ne? Evrim Keklik Fenerbahçe'de voleybol mu oynadı?

SURVİVOR ELİF NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Elif Gören İznik Bursalı. Ulusal ve uluslararası atletizm yarışmalarında 400 metre engelli yarışlarına katılan Elif Yıldırım Gören, Survivor 2020’nin de en hızlı isimleri arasında yer alıyor ve engelli yarışlarda rakiplerine önemli bir üstünlük sağlıyor.

Elif Yıldırım Gören

SURVİVOR ELİF’İN BOYU KAÇ CM?

Survivor Elif’in boyu 170 cm’dir. Survivor 2020’ye katıldığı hafta 59 kiloda olan Elif Gören, geçen süre zarfında 9 kilo verdi ve 50 kiloya düştü.

Survivor Ezgi ne iş yapıyor, boyu kaç? Survivor Ezgi Hocaoğlu kime benziyor, mesleği ne, yaşı kaç?

SURVİVOR ELİF EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Survivor yarışmacısı Elif Gören evlidir. Elif Yıldırım Gören’in eşi Yalım Gören, ENKA Spor Kulübü İdari Menajeri ve Yöneticisidir. Elif Gören’in burcu ise Kova.

Elif Yıldırım Gören

SURVİVOR ELİF GÖREN’İN MESLEĞİ, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor Elif Yıldırım Gören atletizm sporcusudur. Milli takım forması ile yarışmalara katılan Elif Yıldırım Gören, milli atletizm sporcularımız arasında yer alıyor.