TV8 ekranlarının heyecanla beklenen yarışma programı Survivor 2020 başladı. Survivor 2020 Ünlüler Takımı’nın yarışmacılarının kim olduğu ortaya çıkıyor. Bu isimlerden biri de Milli Sporcu ve kadın koşucu olan Elif Yıldırım Gören oldu. Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir? Elif Yıldırım Gören nereli? Elif Yıldırım Gören kaç yaşında? Mesleği nedir, evli mi, boyu kaç? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor 2020’de Mert Öcal, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Derya Can, Ersin Korkut, Parviz Abdullayev, Sercan Yıldırım, Şaziye İvegin Üner, Tuğba Melis Türk ve Uğur Pektaş ile birlikte Ünlüler Takımı’nda yer alan Elif Yıldırım Gören hakkında merak edilenlerin cevapları haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR ELİF YILDIRIM GÖREN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020 Ünlüler Takımı kadrosunda yer alan Elif Yıldırım Gören 14 Şubat 1990 Bursa İznik doğumludur. Elif Yıldırım Gören 30 yaşındadır. 400 metre engelli yarışında uzmanlaşan Elif Yıldırım Gören, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırıldı. Survivor 2020 yarışmacıları arasında yer alan Elif Yıldırım Gören ENKA Spor Kulübü üyesidir. 2012 Yaz Olimpiyatları’nda bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olan Elif Yıldırım Gören 4 x 400 metre bayrak yarışına katılmıştır.

Survivor Panorama sunucusu Melisa Emirbayer kimdir, sevgilisi kim? Survivor Panorama yorumcuları kim?

SURVİVOR ELİF YILDIRIM GÖREN NERELİ? BOYU KAÇ?

Survivor’da yarışan Elif Yıldırım Gören aslen İznik Bursalıdır. Survivor Elif Yıldırım Gören’in boyu 1.70 cm, kilosu ise 55’dir.

Survivor Panorama Damla Can kimdir? Damla Can’ın boyu kaç, kaç yaşında, evli mi, sevgilisi kim, burcu ne, nereli?

ELİF YILDIRIM GÖREN EVLİ Mİ? MESLEĞİ VE BURCU NE?

Milli Sporcu Elif Yıldırım Gören evlidir. Kadın koşucu olarak spor hayatını sürdüren Elif Yıldırım Gören’in burcu ise Kovadır.

Survivor Panorama sunucusu Gökhan Özdemir kimdir? Survivor 2020 sunucuları kim?