Survivor 2020 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Evrim Keklik, son haftalardaki performansı ve mücadelesi ile dikkat çekiyor. Survivor genel performans tablosunda 95 puan ile dördüncü sırada, haftalık tabloda ise 18 puan ile birinci sırada yer alan Evrim Keklik’in hayatı, biyografisi, memleketi, yaşı, boy ve kilosu ile evli olup olmadığı ve mesleği merak ediliyor. Survivor Evrim kimdir, nereli? Survivor Evrim kaç yaşında, boyu kaç cm, evli mi? Survivor Evrim Keklik ne iş yapıyor, nerede çalışıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor’da başarı grafiği her geçen hafta daha da artan Evrim Keklik’in yaşamına dair detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR EVRİM KİMDİR?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan Evrim Keklik 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlkokul birinci sınıfta iken Fenerbahçe Spor Kulübü’nde voleybol oynamaya başlayan ve 10 yıl Fenerbahçe’de voleybola devam eden Evrim Keklik, Galatasaray voleybol takımına ve 1 yıl aranın ardından Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transfer oldu. Voleybol oynarken sakatlık yaşayan ve omzundaki sakatlık sebebiyle tedavisi uzun sürdüğünden voleybola ara veren Evrim Keklik, Ankara Gazi Üniversitesi BESYO bölümünde eğitim gördü.

survivor panorama damla can sevgilisi kim boyu kaç nereli

SURVİVOR EVRİM NERELİ?

Survivor yarışmacısı Evrim Keklik İstanbullu. Evrim’in ailesinin aslen nereli olduğuna dair bir bilgi yok. Üniversitede 4 yıl yüzen ve 3. Kademe yüzme antrenörü olarak mezun olan Evrim Keklik, 7 yıl süren üniversite eğitiminin ardından ailesinin yanına İstanbul’a döndü.

SURVİVOR EVRİM KAÇ YAŞINDA?

1991 doğumlu olan Survivor Evrim 29 yaşında. İstanbul’a döndükten sonra Sualtı hokeyi sporuna başlayan ve son 1 yıldır bu spor ile ilgilenen Evrim Keklik, ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programına da katılmıştı.

SURVİVOR EVRİM’İN BOYU KAÇ CM?

Survivor yarışmacısı Evrim Keklik’in boyu 167 cm’dir. Survivor’da yükselen bir grafik çizen ve takım arkadaşları ile de sorun yaşamayan Evrim, çeyrek finale kalması muhtemel Survivor yarışmacıları arasında gösteriliyor.

melisa emirbayer sevgilisi kimdir, boyu kaç, hangi burç, nereli

SURVİVOR EVRİM EVLİ Mİ?

Survivor 2020’de yarışan Evrim Keklik evli değil. Sevgilisi de olmadığı bilinen Evrim Keklik, kazanılan bir ödül oyununun ardından Barış Murat Yağcı’nın biriyle tanıştırma teklifine kahkaha ile yanıt vermişti.

SURVİVOR EVRİM KEKLİK NE İŞ YAPIYOR, NEREDE ÇALIŞIYOR?

Survivor yarışmacısı Evrim Keklik yüzme antrenörlüğü işi yapıyor. Özel bir spor kulübünde çalıştığı bilinen Evrim Keklik’in Survivor’da 74 kilodan 63 kiloya düştüğü biliniyor.

survivor panorama gökhan özdemir evli mi çocuğu var mı aslen nereli