Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışan milli jimnastikçi Ezgi Hocaoğlu’nun hayatı, yaşı, aslen nereli olduğu, kim olduğu, boyu, mesleği ve kime benzediği merak ediliyor. Hızı ve performansı ile dikkat çeken Ezgi Hocaoğlu’nun yaşamına dair detayları öğrenmek isteyen izleyiciler, Survivor Ezgi kaç yaşında, nereli? Survivor Ezgi Hocaoğlu kimdir, boyu kaç? Survivor Ezgi kime benziyor, ne iş yapıyor? Sorularına yanıt arıyor. Evli ve 1 erkek çocuğu annesi olduğu da iddia edilen Ezgi Hocaoğlu’nun yengeç burcu olduğu biliniyor. Survivor 2020’de yarışan Ezgi hakkında merak edilen sorular haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR EZGİ KİMDİR?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Ezgi Hocaoğlu 22 Temmuz 1995 İstanbul doğumlu. Milli Jimnastikçimiz Ezgi Hocaoğlu 5 ile 16 yaş aralığında profesyonel olarak Artistik Jimnastik sporu yaptı. Türkiye Jimnastik Fedarasyonu’ndan Pilates eğitmenlik belgesi de alan Ezgi Hocaoğlu 2017’de Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu ve 2018 yılında kendi alanında önemli bir belge olan Medical Exercise Fitness Trainer belgesini aldı.

Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir, eşi kim, Elif nereli, kaç yaşında?

SURVİVOR EZGİ KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

25 yaşında olan Survivor yarışmacısı Ezgi Hocaoğlu İstanbullu. Ezgi’nin ailesinin aslen nereli olduğu bilinmiyor.

Survivor Aycan Yanaç hayatı, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu ne?

SURVİVOR EZGİ HOCAOĞLU’NUN BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de yarışan Ezgi Hocaoğlu’nun boyuna dair bir bilgi yok. Survivor’a katıldığında 55 kilo olan Ezgi Hocaoğlu’nun 53 kiloya düştüğü biliniyor.

SURVİVOR EZGİ KİME BENZİYOR?

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Ezgi Hocaoğlu, ünlü İngiliz oyuncu Millie Bobby Brown’a benziyor. Bu konuda sosyal medyada bir çok karşılaştırma da yapılıyor.

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, boyu kaç?

SURVİVOR EZGİ NE İŞ YAPIYOR?

Survivor yarışmacısı Ezgi Hocaoğlu Jimnastik ve Pilates antrenörlüğü işi yapıyor.