Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler Yarışmasına sonradan dahil olan ve sporcu kimliği ile dikkatleri çeken Ezgi Hocaoğlu’nun hayatı ve geçmişine dair detaylar merak ediliyor. Survivor Ezgi ne iş yapıyor, mesleği ne? Survivor Ezgi’nin boyu kaç? Survivor Ezgi Hocaoğlu kime benziyor ve kime benzetiliyor? Survivor Ezgi’nin yaşı kaç? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, Ünlüler Takımı’nın başarılı yarışmacısı Ezgi Hocaoğlu’nu araştırıyor. Jimnastik sporcusu olan Ezgi’ye dair detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR EZGİ HOCAOĞLU NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor Ezgi Hocaoğlu’nun mesleği jimnastik ve pilates antrenörlüğüdür. 22 Temmuz 1995 İstanbul doğumlu olan Ezgi Hocaoğlu 5 ile 16 yaş aralığında profesyonel olarak artistik jimnastik sporu ile ilgilendi. Türkiye Jimnastik Federasyonu’ndan Pilates eğitmenlik belgesi alan ve bu işe başlayan Ezgi Hocaoğlu, 2017 yılında Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu.

survivor panorama damla can sevgilisi kim boyu kaç nereli

SURVİVOR EZGİ HOCAOĞLU YAŞI VE BOYU KAÇ?

Survivor Ezgi Hocaoğlu’nun yaşı 25’dir. Ezgi’nin boyunun kaç olduğuna dair bir bilgi yok. 2018 yılında Medical Exercise Fitness Trainer belgesi alan ve jimnastik, pilates antrenörlüğünü sürdüren Ezgi Hocaoğlu, Survivor 2020’ye katıldığında 55 kilodaydı, şu an ise 53 kiloda yarışıyor.

SURVİVOR EZGİ HOCAOĞLU KİME BENZİYOR?

Survivor 2020 Ünlüler Takımı yarışmacısı Ezgi Hocaoğlu İngiliz oyuncu Millie Bobby Brown’a benzetiliyor. Yengeç burcu olan Ezgi Hocaoğlu’nun evli ve bir erkek çocuğu annesi olduğu belirtiliyor.

melisa emirbayer sevgilisi kimdir, boyu kaç, hangi burç, nereli