Survivor 2020’de Ünlüler Takımı kadrosunda yarışan Sercan Yıldırım’ın hayatı ve biyografisi ile özgeçmiş bilgileri merak ediliyor. Sercan Yıldırım’ın kim ve nereli olduğu, memleketi, yaşı, boyu ve annesi ile ailesi araştırılıyor. Survivor Sercan kimdir? Survivor Sercan aslen nereli? Survivor Sercan kaç yaşında? Survivor Sercan’ın annesi, ailesi kim? Survivor Sercan’ın boyu kaç cm? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor genel performans tablosunda yüzde 53.25 başarı oranı ile yedinci sırada bulunan Sercan Yıldırım, takımı ile birlikte 169 oyuna katıldı ve bu oyunlardan 90 galibiyet, 79 mağlubiyet skoru ile ayrıldı. Birebir mücadelelerde 51 oyun kazanan ve 35 oyun kaybeden Sercan Yıldırım, Survivor 2020’nin en başarılı isimleri arasında görülüyor. Haftalık tabloda üçüncü olan ve kaybedilen oyunlardaki eleştirileri ile gündeme gelen Sercan Yıldırım’ın yaşamına dair notlar haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR SERCAN KİMDİR?

Survivor 2020’de yarışan Sercan Yıldırım milli futbolcudur. 5 Nisan 1990 tarihinde Bursa şehrinde dünyaya gelen Sercan Yıldırım, 7 yaşında Bursaspor altyapı futbol takımında başladığı kariyerine birçok başarı sığdırmıştır. 2006’da en değerli oyuncu seçilen, Bursaspor’da şampiyonluk yaşayan ve Galatasaray’a transfer olarak dönemin en popüler isimlerinden biri olan Sercan Yıldırım, milli takım forması ile de ülkemizi forvet ve kanat mevkilerinde sergilediği etkili oyun ile temsil etmiştir.

Survivor Aycan Yanaç’ın hayatı, kilosu kaç, memleketi, Survivor Aycan’ın sevgilisi kim, şu andaki takımı hangisi?

Sercan Yıldırım

SURVİVOR SERCAN ASLEN NERELİ?

Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım aslen Bursalıdır. Bursa’da doğup büyüyen Sercan Yıldırım Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor ve Giresunspor’un ardından Fatih Karagümrükspor’a transfer olmuştu.

SURVİVOR SERCAN KAÇ YAŞINDA?

1990 doğumlu olan Survivor 2020 yarışmacısı Sercan Yıldırım 30 yaşında. İzmir’de yapılan Ege Turnuvası’nda oynadığı tüm maçlarda topu ağlarla buluşturan Sercan Yıldırım, turnuvanın gol kralı ve en değerli oyuncusu seçilmişti. A milli formayı toplam 64 kez giyen Sercan Yıldırım, maçlarda 33 gol atmıştı.

Survivor Elif kaç yaşında, kimdir, boyu kaç? Survivor Elif evli mi, eşi kim, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?

Sercan Yıldırım

SURVİVOR SERCAN’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor 2020’de yarışmaya devam eden Sercan’ın boyu 182 cm’dir. Survivor’a katıldığı hafta tartıldığında 83 kilo olan Sercan, geçen sürede 13 kilo verdi ve 70 kiloya düştü.

SURVİVOR SERCAN’IN ANNESİ, AİLESİ KİM?

Survivor’da yarışan Sercan Yıldırım’ın annesi, oğluna video ile seslenmiş ve Anneler Günü’nde Sercan’ın yanında olmadığını, bu kez kendisinin Sercan’a ulaştığını söylemişti. Sercan Yıldırım’ı çok özlediğini söyleyen annesi, Sercan’ın hep gurur kaynağı olduğunu dile getirdi.

Survivor Cemal Can nereli, kim, boyu kaç? Survivor Cemal Can kaç yaşında, soyadı ne, ne iş yapıyor?

Sercan Yıldırım