Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler Takımı’nda yer alan ve TV8 ekranlarında her gün yayınlanan ve izlenme rekorları kıran yarışmada ön plana çıkmayı ve hakkında konuşturmayı bilen Aycan Yanaç’ın biyografisi merak ediliyor. Aycan Yanaç’ın aslen nereli olduğunu, kaç kilo olduğunu, erkek arkadaşını ve şu anki oynadığı takımı merak eden izleyiciler, Survivor Aycan Yanaç’ın hayatı, memleketi neresi? Survivor Aycan’ın kilosu kaç, sevgilisi kim? Survivor Aycan Yanaç’ın şu andaki takımı hangisi? Sorularına yanıt aramayı sürdürüyor. Survivor’da bu hafta etkili bir mücadele sergileyemeyen ancak genel performans tablosunda beşinci sırada olan ve şu ana kadar birebir mücadelelerde 52 oyun kazanıp 43 oyun kaybeden Aycan Yanaç’ın merak edilenleri haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ’IN HAYATI

Survivor 2020’de yarışa devam eden Aycan Yanaç Almanya’nın Nürnberg şehrinde 21 Kasım 1998 tarihinde dünyaya gözlerini açtı. Küçük yaşlarından itibaren sporla iç içe olan ve kariyerini futbol üzerine kuran Aycan Yanaç, Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı dahil, birçok kulüpte top oynadı. Survivor 2020 yarışmacısı kadrosuna katılan Aycan Yanaç, Ünlüler Takımı’nda yarışmaya devam ediyor.

Survivor Mert kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç cm, evli mi, burcu ne, hangi dizilerde oynadı?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN YANAÇ’IN MEMLEKETİ NERESİ?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç’ın memleketi İzmir’dir. Aycan Yanaç’ın anne ve babasının İzmir’den Almanya’ya göç ettiği bilgisi var ancak bu bilgi teyide muhtaçtır. Aycan Yanaç’ın bu yönde bir açıklaması bulunmuyor.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ’IN KİLOSU KAÇ?

Survivor’da yarışan Aycan Yanaç’ın kilosu 63’tür. Survivor’a katıldığı hafta tartıldığında 72 kilo görünen Aycan Yanaç, adada 9 kilo birden verdi.

Survivor Nisa aslen nereli, kaç yaşında? Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, boyu kaç, ne iş yapıyor, ailesi, sevgilisi kim?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN’IN SEVGİLİSİ KİM?

Survivor Aycan’ın sevgilisinin kimliği gizemini korumayı sürdürüyor. Sosyal medyada birçok isim ortaya atıldı ancak isimlerin tümü iddiadan öteye geçemedi. Aycan Yanaç’ın aldatıldığı yönündeki iddialar kesinlik kazanmadı ve erkek arkadaşının kim olduğu bilinmiyor.

SURVİVOR AYCAN’IN ŞU ANDAKİ TAKIMI HANGİSİ?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç’ın şu andaki takımı 1. FC Nürnberg II futbol kulübüdür. Daha önce SpVgg Greuther Fürth takımında oynayan Aycan Yanaç, geçen Aralık ayında eski takımına dönmüştü.

Survivor Ezgi kaç yaşında, nereli, Survivor Ezgi Hocaoğlu kimdir, boyu kaç, kime benziyor, ne iş yapıyor?

Aycan Yanaç