Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı futbolcu Sercan Yıldırım, yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Sercan Yıldırım’ın kim ve aslen nereli olduğu ile boyu ve yaşını merak eden, ayrıca Sercan’ın evli olup olmadığını ve Nisa Bölükbaşı ile bağını araştıran izleyiciler, Survivor Sercan kimdir? Survivor Sercan’ın boyu kaç? Survivor Sercan nereli, kaç yaşında? Survivor Sercan Yıldırım evli mi, Nisa ile sevgili mi? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor genel performans tablosunda yüzde 53,25’lik bir başarı yüzdesi ile yedinci sırada olan, haftalık tabloda ise üçüncü olan Sercan Yıldırım’ın hayatı ve biyografisi ile geçmişine dair merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR SERCAN KİMDİR?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışmaya devam eden Sercan Yıldırım 1990 tarihinde Bursa’da dünyaya gözlerini açtı. 7 yaşında Bursaspor altyapı futbol takımına başlayan ve 2006 yılında en değerli oyuncu seçilen Sercan Yıldırım, 2008-2009 sezonunda önemli bir kariyer patlaması yaşadı. Bursaspor’la şampiyonluk yaşayan ve Galatasaray’a transfer olan Sercan Yıldırım, bir dönemin en çok konuşulan futbolcularından biriydi.

Survivor Barış kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Survivor Barış’ın boyu kaç cm, burcu ne, ne iş yapıyor?

Sercan Yıldırım

SURVİVOR SERCAN’IN BOYU KAÇ?

Survivor yarışmacısı Sercan Yıldrım’ın boyu 182 cm’dir. Survivor’a 83 kilo katılıp 70 kiloya düşen Sercan Yıldırım Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor ve Giresunspor takımlarının ardından Fatih Karagümrükspor’a transfer oldu ve Survivor 2020’ye katılmak için Dominik adasına uçtu.

SURVİVOR SERCAN NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Sercan Yıldırım Bursalı. Futbol kariyerine Bursa’da başlayan ve birçok takımda top koşturan Sercan Yıldırım, forvet ve kanat mevkilerinde sergilediği hızlı ve etkili oyunla bir dönem aranılan isimler arasındaydı.

Survivor Aycan kimdir, boyu kaç? Survivor Aycan nereli, kaç yaşında? Survivor Aycan Yanaç kaç kilo?

Sercan Yıldırım

SURVİVOR SERCAN KAÇ YAŞINDA?

1990 doğumlu olan Survivor Sercan 30 yaşında. Türkiye A Milli Takımı forması da giyen ünlü futbolcu Sercan Yıldırım, milli takımda ülkemizi temsil ettiği önemli maçlara çıktı.

SURVİVOR SERCAN YILDIRIM EVLİ Mİ?

Survivor 2020 yarışmacısı Sercan Yıldırım evli değil. Sercan Yıldırım, Bursaspor ve Galatasaray’da oynadığı dönemlerde Tuvana Türkay, Helin Avşar, Ece Erken ve Ceyda Ateş gibi ünlü isimlerle görüntülenmişti.

Survivor Ardahan aslen nereli, kaç yaşında, kim, boyu kaç? Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş ne iş yapıyor?

Sercan Yıldırım

SURVİVOR SERCAN İLE NİSA SEVGİLİ Mİ?

Survivor 2020’de yarışan Sercan Yıldırım ve Nisa Bölükbaşı sevgili değil. Sercan Yıldırım geçtiğimiz haftalarda Nisa Bölükbaşı’na karşı duygusal bir yakınlık beslediğini itiraf etmiş, Nisa Bölükbaşı’ndan beklediği karşılığı alamamıştı. Nisa Bölükbaşı, Sercan Yıldırım’ı abisi olarak gördüğünü söylemiş ve konuyu kapatmıştı.