Survivor 2020 yarışmacıları arasına katılan futbolcu Sercan Yıldırım’ın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Sercan Yıldırım’ın kim ve aslen nereli olduğu ile yaşı, boy ve kilosu, doğum tarihi ve özgeçmiş bilgilerini merak eden yarışma severler, Survivor Sercan kimdir? Survivor Sercan kaç yaşında? Survivor Sercan nereli? Survivor Sercan’ın boyu kaç? Survivor Sercan Yıldırım kaç doğumlu? Survivor Sercan Yıldırım kaç kilo? Sorularına yanıt arıyor. Survivor’un genel puan sıralamasında yüzde 53.25 başarı oranı ile yedinci sırada yer alan Sercan Yıldırım, takımıyla birlikte oynadığı 169 oyunun 90’ını kazandı, 79’unu ise kaybetti. Birebir oyunlarda ise ezici bir üstünlüğü olan ünlü futbolcu, 51 galibiyete karşı 35 mağlubiyet yaşadı. Haftalık tabloda ise üçüncü sırada olan ve birebir oyunlarda 1 oyun kazanıp 2 oyun kaybeden Sercan Yıldırım’ın yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR SERCAN KİMDİR?

Survivor 2020’de yarışan Sercan Yıldırım 5 Nisan 1990 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. 7 yaşında Bursaspor altyapısında futbol oynamaya başlayan ve 2006 yılında Pepsi Cup Turnuvası’na katılarak “en değerli oyuncu” seçilen Sercan Yıldırım, Avrupa Şampiyonası Eleme maçlarında boy gösterdi ve İzmir’deki Ege Turnuvası’na da katıldı. Oynadığı tüm maçlarda gol atan ve turnuvayı beş maçta 6 gol ile tamamlayan Sercan Yıldırım gol kralı oldu.

Aycan Yanaç aslen nereli, boy kilo nedir, Survivor Aycan kimdir?

Sercan Yıldırım

SURVİVOR SERCAN KAÇ YAŞINDA?

Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım 30 yaşında. Bursaspor’da oynarken şampiyonluk yaşayan ve Galatasaray’a transfer olarak ülkenin en değerli forvet oyuncularından olan Sercan Yıldırım, daha sonra birçok takımda top oynadı ve son olarak Fatih Karagümrükspor’a transferi gerçekleşti.

SURVİVOR SERCAN NERELİ?

Survivor’da yarışan Sercan Yıldırım Bursalı. 12 maçta U-17, 8 maçta U-18, 17 maçta U-19, 4 maçta U-21 ve 10 maçta Türkiye A Milli forması giyen, toplamda 64 kez milli forma giyen Sercan Yıldırım, bu müsabakalarda 33 gol attı.

Survivor Nisa’nın boyu kaç, burcu nedir, ne iş yapıyor? Nisa Bölükbaşı’nın yaşı kaç, ailesi aslen nereli?

Sercan Yıldırım

SURVİVOR SERCAN’IN BOYU KAÇ?

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Sercan Yıldırım’ın boyu 182 cm’dir. Evli olmayan Sercan Yıldırım, Gönüllüler Takımı’nda yarışan Nisa Bölükbaşı’na duygusal yakınlık beslemiş ancak umduğu karşılığı alamamıştı.

SURVİVOR SERCAN YILDIRIM KAÇ DOĞUMLU?

Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım 1990 doğumludur. Galatasaray’da oynadığı yıllarda birçok ünlü güzel ile adı anılan ve magazin basınında sıkça yer bulan Sercan Yıldırım, Survivor 2020’nin favori şampiyon adayları arasında yer alıyor.

Survivor Ardahan kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu kaç?

Sercan Yıldırım

SURVİVOR SERCAN YILDIRIM KAÇ KİLO?

Survivor 2020’de yarışan Sercan Yıldırım 70 kilodur. Survivor’a 83 kilo ile başlayan Sercan Yıldırım’ın geçen sürede parkurlarda 13 kilo birden verdiği ve 70 kiloya düştüğü anlaşıldı.

Sercan Yıldırım