Survivor yarışması tüm hızıyla sürüyor. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı özelliğini taşıyan Survivor'da her bölümde yarışmacılar birbirinden zorlu mücadeleler içinde yer alıyor. Yarışmacılara destek olmak isteyen izleyiciler de, yarışmacıların isimlerini sms olarak gönderiyor ve yarışmada kalmaları için yardımcı oluyor. Yarışmacılar için sms göndermek isteyen izleyiciler, sms gönderme ücretini ve nasıl sms gönderileceğini de araştırıyor. Survivor sms ücretini ve Survivor'a nasıl sms gönderileceğini, haberimizden öğrenebilirsiniz.

SURVIVOR SMS NASIL GÖNDERİLİR?

Survivor yarışmacılarına sms göndererek destek olmak ise çok kolay. Survivor yarışmacılarına destek olmak için, telefonunuzdan yarışmacının adını yazarak 1890 numarasına sms gönderebilirsiniz. Bunun yanı sıra TV8'in "TV8 Yan Ekran" olarak bilinen uygulamasını indirebilir, sms gönderme işlemini buradan da gerçekleştirebilirsiniz.

survivor panorama gökhan özdemir kim

SURVIVOR SMS ÜCRETİ

Survivor yarışmasında sms gönderme ücreti de, telefonun sms uygulamasına ya da TV8'in uygulamasına göre değişiyor. Eğer mesaj gönderme işlemini sms yoluyla yaparsanız, bu işlem 2,90 TL olarak ücretlendiriyor. Eğer oy gönderme işlemi TV8'in uygulamasından yapılırsa, bu kez ücret olarak 3 TL ödenmesi gerekiyor.

survivor panorama damla can kim