Survivor 2020 yarışmasında farklı tavırları, konuşma şekli ve takım arkadaşları ile yaşadığı diyaloglarla gündem olan Yasin Obuz’un kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, mesleği ve ne iş yaptığı araştırılıyor. Survivor Yasin Obuz kimdir? Survivor Yasin nereli? Survivor Yasin Obuz’un mesleği nedir? Survivor Yasin ne iş yapıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor 2020’ye hızlı başlayan, takım arkadaşlarının yemeklerini yapan, balık tutan, parkurlarda ise büyük bir mücadele örneği sergileyen Yasin Obuz, son haftalardaki düşük grafiği ile eleştiri oklarını üzerine çekiyor. Takım arkadaşları ile sık sık tartışmalara giren ve söylediği sözlerden dolayı Acun Ilıcalı tarafından parkur dışına gönderilen Yasin Obuz’un hayatı ve özgeçmiş bilgileri ile hakkında merak edilen diğer detaylar haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR YASİN OBUZ KİMDİR?

Survivor 2020’de yarışan Yasin Obuz 21 Kasım 1988 Diyarbakır doğumludur. İlk lisansını 10 yaşında alan ve futbol oynayan Yasin Obuz, aynı yıllarda ayrıca jimnastik, voleybol ve basketbol sporları da yaptı. Spor Bilimleri Fakültesi’nde eğitim gören ve daha sonra kariyerini aşçı olarak sürdüren Yasin Obuz, farklı ülkelerin mutfak kültürlerini de öğrendi ve Masterchef Türkiye’ye katılarak becerilerini sergiledi. Survivor 2020 kadrosuna katılan Yasin Obuz, Gönüllüler Takımı’ndaki mücadelesine devam ediyor.

Survivor Ersin Korkut’un köpeği Mess öldü mü? Survivor Ersin kaç yaşında, boyu kaç, kimdir, nereli?

Yasin Obuz

SURVİVOR YASİN OBUZ NERELİ?

Survivor yarışmacısı Yasin Obuz Diyarbakırlı. Diyarbakır’da doğup büyüyen Yasin Obuz Akrep burcu ve 72 kilo. 183 cm boyunda olan ve adı skandallarla gündeme gelen eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı’nın da yakın arkadaşı olan Yasin Obuz, ünlü sunucu Ece Erken ile girdiği diyaloglarla da gündem olmuştu.

SURVİVOR YASİN’İN MESLEĞİ, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2020’de yarışan Yasin Obuz’un mesleği aşçılıktır. Survivor Yasin Obuz lokantacılık ve yemek işi yapıyor. İstanbul’da Pilavcı Hırşit adında dükkanı bulunan Yasin Obuz, farklı ülkelerin mutfaklarını yakından tanıyor.

Survivor Ardahan kim, nereli, yaşı kaç? Survivor Ardahan’ın boyu kaç, tikleri, meslek, ne iş yapıyor?

Yasin Obuz