Ülkemizde düzenlenen Best Model Of Turkey’de birinci olduktan sonra ülkemizi temsilen Best Model Of The World yarışmasına katılan Mert Öcal’ın hayatı, kim olduğu, yaşı, evli olup olmadığı ve ne iş yaptığı merak ediliyor. Survivor Mert Öcal kimdir? Survivor Mert kaç yaşında? Survivor Mert evli mi? Survivor Mert’in mesleği ne, ne iş yapıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Kendisinden beklenen çıkışı henüz sağlayamayan ve Survivor 2020’nin genel puan sıralamasında en son sıralarda yer alan Mert Öcal Ünlüler Takımı’nda yarışmaya devam ediyor. Takımında lider olmak için hareket eden ancak başarı yüzdesi olarak takımının en kötüsü olan Mert Öcal’ın yaşamına dair notlar ortaya çıktı.

SURVİVOR MERT ÖCAL KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Mert Öcal 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Modellik kariyerinin ardından oyunculuk yapan ve birçok dizide rol alan Mert Öcal, binicilik sporu ile de yakından ilgileniyor. Survivor 2020’ye katılan Mert Öcal, Ünlüler Takımı’nda yarışıyor.

Survivor Evrim kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç cm, evli mi? Survivor Evrim Keklik ne iş yapıyor, nerede çalışıyor?

SURVİVOR MERT KAÇ YAŞINDA?

Survivor yarışmacısı Mert Öcal 38 yaşındadır. Terazi burcu olan Mert Öcal’ın 193 cm, kilosu ise 89’dur. Çeşitli katalog çekimleri ve defilelere katılan Mert Öcal, Survivor’da etkin bir mücadele sergilemese de Acun Ilıcalı tarafından desteklenmeye ve motive edilmeye devam ediyor.

SURVİVOR MERT EVLİ Mİ?

Survivor’da yarışı sürdüren Mert Öcal evli değil. Bir dönem Ecemnur Aksoy, Yağmur Ünal ve Gamze Özçelik gibi ünlü isimlerle sevgili olduğu yönünde haberlerle basında yer alan Mert Öcal, Survivor’ın en az oyun kazanan iki isminden biri olarak yarışı sürdürüyor.

Survivor 2020 neden deniz kenarında değil?

SURVİVOR MERT’İN MESLEĞİ NE?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışan Mert Öcal’ın mesleği modellik ve oyunculuktur. Mert Öcal, Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar, Rüyalarda Buluşuruz ve Arka Sokaklar dizilerinde oynadı.