TV - Magazin

Survivor Aycan Yanaç kim, ne iş yapıyor, mesleği ne? Survivor Aycan aslen nereli, burcu ne? Abisi ve doğum tarihi

Survivor Ünlüler Takımı’nda yer alan Aycan Yanaç’ın kim ve nereli olduğu ile burç bilgisi, mesleği, memleketi, ailesi ve doğum tarihi bilgileri ortaya çıktı.

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması Dominik’te devam ediyor. Herkesin evlere kapandığı bir dönemde yarışma kesintiye uğramadı ve izole bir hayat yaşayan yarışmacılar parkurlarda mücadele etmeyi sürdürdü. Survivor Ünlüler Takımı kadrosunda yer alan Aycan Yanaç’ın hayatı ve özgeçmiş biyografi bilgilerini merak eden yarışma severler, Survivor Aycan Yanaç kim? Survivor Aycan ne iş yapıyor, mesleği ne? Survivor Aycan aslen nereli, burcu ne? Survivor Aycan’ın abisi, ailesi kim, doğum tarihi ne? Sorularına yanıt aramaya başladı. Futbol kariyerine Almanya’nın Nürnberg kentinde başlayan, daha sonra bir çok takımda top koşturan ve Türkiye Kadın U-19 kadrosuna çağrılan Aycan Yanaç, 2015 yılında düzenlenen UEFA Geliştirme Turnuvası’nda Türkiye forması ile sahaya çıkmıştı. Ardından UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası Elemeleri maçlarına çıkan ve Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı’na giren Aycan Yanaç, milli forma ile ülkemizi yeşil sahalarda temsil etmişti. Aycan Yanaç’ın futbol kariyeri ve hayatı hakkındaki detaylar haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ KİM, DOĞUM TARİHİ NE?

Survivor Ünlüler Takımı’nda mücadele eden Aycan Yanaç 1998 Almanya doğumludur. Nürnberg şehrinde dünyaya gelen Aycan Yanaç kariyeri ile son yılların dikkat çeken kadın futbolcuları arasında oldu. Milli takımımızda oynayan Aycan Yanaç’ın milli takım kariyeri Survivor’a katılması ile tehlikeye girdi. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan kadın milli takım teknik direktörü, Aycan Yanaç’ın Survivor’a katıldığını, bu durumda bir maça çıktıklarında formayı hazır olan futbolculara vereceğini söylemişti.

Barış Murat Yağcı boyu, yaşı, doğum günü ne? Survivor Barış Murat Yağcı kilosu kaç, ailesi, sevgilisi kim?

SURVİVOR AYCAN NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç futbolcudur. Almanya’nın birçok takımında top oynayan Aycan Yanaç, aynı zamanda Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı’nın da oyuncuları arasında yer alıyor.

SURVİVOR AYCAN ASLEN NERELİ?

Survivor Aycan aslen İzmirli. Ailesi İzmir’den Almanya’ya göç etti ve Aycan Almanya’da doğdu. Aycan Yanaç’ın bir abisinin olduğu biliniyor.

Survivor Evrim'in boyu kaç? Survivor Evrim Keklik'in burcu ne? Evrim Keklik Fenerbahçe'de voleybol mu oynadı?

SURVİVOR AYCAN’IN BURCU NE?

21 Kasım doğumlu olan Aycan Yanaç’ın burcu Akreptir. 2015 yılında SpVgg Greuther Fürth takımına transfer olan Aycan Yanaç, kısa bir süre sonra Nürnberg takımına dönmüştü. 63 kilo Aycan Yanaç, son günlerde iletişim ödülündeki diyalogları ve sakladığı sırrı ile gündeme geliyor.

Survivor Berkan kimdir, nerelidir, kaç yaşında, boyu kaç? Berkan Karabulut sevgilisi kim, mesleği ne?

{ "vars": { "account": "UA-253032735-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-TEKNZGR13Q" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }