TV - Magazin

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, boyu kaç?

Survivor 2020 yarışmacısı Mert Öcal’ın kim ve nereli olduğu, yaşı, evli olup olmadığı, oynadığı diziler ve boyu hakkındaki sorular yanıt buldu.

Survivor 2020 Ünlüler Takımı’nda yer alan Mert Öcal, son haftaların en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Acun Ilıcalı’nın sunumu ile TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler yarışması tüm heyecanı ile devam ediyor. Yarışmanın dikkat çeken ismi Mert Öcal, en çok aratılan isimlerin arasında yer alıyor. Survivor Mert Öcal kimdir? Mert Öcal nereli, kaç yaşında? Mert Öcal evli mi, eşi kim? Ve oynadığı diziler hangileri, boyu kaç? Sorularına yanıt arayan Survivor hayranları, popüler yarışmacıya dair tüm ayrıntıları merak ediyor.

SURVİVOR MERT ÖCAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020’de yarışan Mert Öcal 29 Eylül 1982 doğumludur. İstanbul’da doğan Mert Öcal 38 yaşında. Manken ve oyuncu olan Öcal, Best Model Of Turkey seçilmesinin ardından 2004 yılında Best Model Of The World yarışmasını kazanmıştı. Pek çok dizide de rol alan Mert Öcal, çeşitli katalog çekimleri ve defilelere de katıldı. Öcal, 2020 Survivor’a Ünlüler Takımı’nda katıldı.

SURVİVOR MERT ÖCAL NERELİ, BOYU KAÇ?

Survivor Mert Öcal İstanbulludur. Doğum yeri İstanbul olan oyuncunun anne ve babasının nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Mert Öcal’ın boyu 1,93 cm’dir. Binicilikle sporu da yapan Mert Öcal, doğanın içinde çok fazla vakit geçiren bir isimdi.

SURVİVOR MERT ÖCAL EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Pek çok ünlü isimle birlikte olan Mert Öcal evli değil. Mert Öcal’ın eşi yok. Mert Öcal, Arka Sokaklar dizisinde birlikte rol aldığı Gamze Özçelik ile bir dönem sevgili olmuştu. Öcal’ın adı daha sonra Yağmur Ünal ile anılmıştı.

MERT ÖCAL’IN OYNADIĞI DİZİLER

Oyuncu Mert Öcal’ın oynadığı diziler arasında Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar, Rüyalarda Buluşuruz ve Arka Sokaklar dizileri var.

{ "vars": { "account": "UA-253032735-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-TEKNZGR13Q" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }