İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2021 Nisan ayı İzdoğa, İzelman ve İzfaş şirketleri iş ilanları İŞKUR tarafından duyuruldu. İzdoğa’ya 1 avukat, 1 harita mühendisi ve 1 elektrik elektronik teknisyeni personel alımı yapılacak. Başvurular en geç 7 Nisan 2021 Çarşamba günü yapılabilecek. Başvurular İzdoğa’nın web sitesinde bulunan CV Bankası bölümünden online başvuru şeklinde yapılacak. Başvuru tarihi sona erdikten sonra uygun görülen adaylara 1 hafta içinde dönüş sağlanacak. Müracaat koşulları arasında erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması ve adli sicil kaydının olmaması şartları var.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman personel alımı 2021 detayları belli oldu. İzelman’a 1 heykeltraş alınacak. Son başvuru 7 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 18.00’e kadar yapılabilecek. Daimi olarak istihdam edilecek personel için en az 1 yıl deneyim isteniyor. Başvurular sadece mail olarak 1 sayfalık fotoğraflı özgeçmiş şeklinde İzelman’ın mail adresine gönderilecek. Uygun görülen adaylarla bir hafta içinde iletişim kurulacak.

İzfaş personel alımı ilanına göre İzfaş şirketine 1 bilgi işlem personeli ve 1 satış pazarlama personeli alınacak. Bilgi işlem personeli pozisyonu için son başvuru tarihi 6 Nisan 2021 Salı günü olacak. Başvurular 08.30 ile 18.30 saatleri arasında mail olarak, 1 sayfalık fotoğraflı özgeçmiş ile İzfaş’ın mail adresine yapılabilecek. İzfaş satış pazarlama personeli pozisyonu için ise son başvuru 8 Nisan 2021 Perşembe günü olacak. Başvuru yapan adaylar arasından, uygun görülenlere, başvuru bitim tarihinden itibaren 1 hafta içinde çağrı yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2021

  • İzdoğa personel alımı: 1 avukat, 1 harita mühendisi ve 1 elektrik elektronik teknisyeni
  • İzelman personel alımı: 1 heykeltraş
  • İzfaş personel alımı: 1 bilgi işlem personeli ve 1 satış pazarlama personeli

İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2021