İzmir Enternasyonal Fuarı 3 Eylül 2021 Cuma ve 12 Eylül 2021 Pazar günleri arasında Kültürpark’ta kapılarını açacak. İzmir Fuarı nerede, İzmir Enternasyonal Fuarı hangi semtte, İzmir Fuarı hangi tarihte açılıyor, İzmir Fuarı 2021 hangi sanatçılar gelecek sorularının yanıtları araştırılıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı İZFAŞ tarafından organize edilen fuar 90. Kez düzenlenecek.

İzmir Fuarı’nda salgın tedbirleri tüm yönleri ile uygulanacak. Bakanlık tarafından duyurusu yapılan tüm salgın kuralları fuarda geçerli olacak. Folkart’ın ana sponsor olduğu fuarda, Migros etkinlik sponsoru olacak. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bu yıl İzmir Sahnesi Konserleri, Fuar Çim Konserleri, Mogambo Geceleri Konserleri ve Anadolu Ateşi Gösterisi İzmirlilerle buluşacak. Ayrıca Tepecik Filarmoni Orkestrası da Açıkhava Tiyatrosu’nda katılımcılara eşsiz bir müzik şöleni sunacak.

İzmir İş Günleri’nin yapılacağı fuarda UCLG Kültür Zirvesi de olacak. Ayrıca 20. Sinema Burada Festivali, İntel ESL Oyun Festivali, Kitap Sokağı ve Yüz Yüze Sohbetler de İzmir Fuar’ında yer alacak. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bu yıl çocuklar da unutulmamış, İzmir Çocuk Sahnesi’nden Çocuk Etkinliklerine, Planetaryum’dan (Çocuk Bilim Çadırı) İzelman Fuar Çocuk Kulübüne, Çocuklar ve gençler için atölyelerden Şişme Oyun alanlarına kadar çok farklı aktiviteler çocuklar için fuarda yer bulacak. İzmir Fuarı’nda bu yıl Lunapark da devreye girecek. Ayrıca Bilgi Yarışması Etkinliği, Şef Sensin Etkinliği, Resim ve Fotoğraf Sergileri ile Spor Etkinlikleri de 90. İzmir Enternasyonal Fuarı 2021’de yer alacak.

İzmir Enternasyonal Fuarı 2021 Lunapark açık mı, İzmir Lunapark ne zaman açılıyor 2021

İzmir Fuarı hangi tarihte açılıyor?

İzmir Fuarı 3 Eylül 2021 tarihinde Cuma günü açılıyor. Dolu dolu bir program takvimine sahip olan İzmir Enternasyonal Fuarı 12 Eylül 2021 Pazar gününe kadar devam edecek. İzmir Fuarı giriş ücreti 2021 detayları da açıklandı. İzmir fuarının giriş ücretleri tam 5 TL, öğrenci 3,50 TL olacak. Kültürpark’ın tüm kapılarından giriş ve çıkışlar olabilecek. Fuar alanı saat 08.00 ile 23.00 arasında ziyarete açık olacak. Tüm etkinlikler 16.00 ve sonrasında başlayacak.

İzmir Fuarı nerede hangi semtte?

İzmir Fuarı İzmir’in Konak ilçesindedir. İzmir Enternasyonal Fuarı 2021 Kültürpark’tadır. Şair Eşref Bulvarı, No:50 Montrö Kültürpark adresinden fuara ulaşılabilir. İzmir Fuarı İzmir’in Konak ilçesine bağlı Alsancak semtindedir. İzmir Limanına 1 kilometre uzaklıkta, Adnan Menderes Havaalanına 21 kilometre ve İzmir Otogarına 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İzmir’deki toplu ulaşım araçları ile Kültürpark’a kolayca ulaşmak mümkün.

İzmir Enternasyonal Fuarı 2021 konser etkinlikleri İzmir fuar konserleri 2021

İzmir Fuarı 2021 hangi sanatçılar gelecek?

İzmir Enternasyonal Fuarı 2021 Fuar Çim Konserlerine Şevval Sam (4 Eylül), Gazapizm (5 Eylül), Cem Adrian (6 Eylül), Tan Taşçı (7 Eylül), Duman (8 Eylül), Hakan Altun (9 Eylül), İrem Derici (10 Eylül), Mehmet Erdem (11 Eylül) ve Simge Sağın (12 Eylül) sanatçıları gelecek.

İzmir Fuarı Mogambo Geceleri Konserleri 2021’e Fatih Erkoç (4 Eylül), Yaşar (5 Eylül), Ayhan Sicimoğlu (6 Eylül), Bülent Ortaçgil (7 Eylül), Nükhet Duru (8 Eylül), Ceylan Ertem (10 Eylül), Sena Şener (11 Eylül) sanatçıları gelecek.

İzmir Sahnesi Konserlerine İzmirli sanatçı ve müzik grupları katılacak;

  • İbis Maria (3 Eylül)
  • Melis Sökmen (4 Eylül)
  • Furkan İpek (5 Eylül)
  • Homemade Band (6 Eylül)
  • Neva Pargea (7 Eylül)
  • Yağmur Sena Quartet (8 Eylül)
  • So Soul Band (9 Eylül)
  • Refik Cemal Ateş (10 Eylül)
  • Şeyma Özbay (11 Eylül)
  • Woodoo (12 Eylül)

İzmir Enternasyonal Fuarı 2021 etkinlikleri program takvimi