Tatil sezonunun açılması ile birlikte İzmir’deki koylar ve kamp için uygun olanlar araştırılmaya başlandı. İzmir koyları 2021 nerede? İzmir koyları ve plajları kamp alanları 2021 nerede? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İzmir’in Çeşme ilçesinden Karaburun ilçesine, Seferihisar ilçesinden Foça ilçesine, Dikili ilçesinden Urla ilçesine kadar farklı bölgelerinde çok sayıda koy bulunuyor. Bu koylardan bazıları uygun kamp alanları ile daha çok tercih ediliyor. Masmavi suları ile ünlü İzmir koyları, yaz aylarında tatilcileri bekliyor. Yeşil ile mavinin buluştuğu koylar sıcaktan bunalanlar için ideal bir kaçış rotası olmayı sürdürüyor. İzmir’in ilçelerine göre derlediğimiz en güzel koyları 2021 ve kamp için uygun İzmir koyları listesi haberimizde yer alıyor.

izmir ücretsiz halk plajları ve koylar listesi 2021

İZMİR KOYLARI 2021 NEREDE?

  • Çeşme Koyları: Delikli Koy, Aya Yorgi Koyu, Boyalık Koyu ve Dalyan Koyu.
  • Karaburun Koyları: Mimoza Koyu, Dolungaz Koyu, Bodrum Koyu, Ayıbalığı Koyu, Akvaryum Koyu, Kaynarpınar Koyu, Boyabağı Koyu ve Manal Koyu.
  • Seferihisar Koyları: Azmak Koyu, Aktaş Koyu ve Papaz Boğazı Koyu.
  • Foça Koyları: Sazlıca Koyu, İngiliz Burnu ve Çanak Koyu.
  • Dikili Koyları: Pissa Koyu, Killik Koyu, Zindancık Koyu ve Hayıtlı Koyu.
  • Urla Koyları: Altınköy Koyu, Özbek Koyu ve Demircili Koyu.

KAMP İÇİN UYGUN İZMİR KOYLARI 2021 NEREDE?

İzmir’in Çeşme ilçesinde bulunan Delikli Koy, kamp için en uygun koylar listesinin başında bulunuyor. Karaburun ilçesinde bulunan Dolungaz Koyu ve Foça ilçesinde bulunan Sazlıca Koyu, İngiliz Burnu ve Çanak Koyu da kamp yapacaklar için ideal koylar arasındadır. Deniz kenarında kamp yapmak isteyenler için ayrıca İzmir’in Dikili ilçesinde bulunan Pissa Koyu ve Urla ilçesinde bulunan Demircili Koyu da ideal yerler arasında sayılabilir.

Tüm bu koyları gezerken, Sasalı İzmir hayvanat bahçesine de zaman ayırmanızı öneririz.

izmir gezilecek yerler çelme urla seferihisar selçuk ödemiş