2010 yılında Fizyoform’u kuran ve İzmir dahil 9 şube açan fizik tedavi uzmanı Fizyoterapist Zafer Aksungur kimdir? İletişim numaraları, fiyat bilgisi, adres ve tüm ayrıntılar yanıt buldu. Fzt. K. Zafer Aksungur, fizik tedavi konusunda Türkiye’nin önemli isimleri arasında yer alıyor. Çeşitli televizyon programlarına da katılan Aksungur’un manuel terapi ve klinik pilates konularında kurs verme yetkisi uluslararası düzeyde kabul gördü ve diğer fizyoterapistlere de eğitimler veren Aksungur, etkili yöntemlerle fizik tedavide fark yarattı.

ZAFER AKSUNGUR KİMDİR?

İlkokulu Adana’da, ortaokul ve liseyi Hatay’da tamamlayan ve 2000 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulu’nu kazanan Zafer Aksungur, kendisi için çok verimli bir üniversite süreci geçirdi. Üniversitede çeşitli tiyatro oyunlarında oyuncu ve teknik ekip görevleri alan, tiyatro şenliklerine katılan ve sunuculuk da yapan Zafer Aksungur, eğitim hayatı boyunca bir çok sosyal sorumluluk projesini, toplantıları, tiyatro gösterimlerini organize etti ve oyunlarda yer aldı.

dr. ayça kaya haftada 5 kilo verdiren diyet listesi

MESLEĞE 2005 YILINDA BAŞLADI

2005 yılında Adana’da bir tıp merkezinde Fizyoterapist olarak işe başlayan, sonrasında sosyal medyayı da aktif kullanarak, fizyoterapistlerin ve hastaların yararlanacağı bir web sitesi kuran Zafer Aksungur, 2008 yılında da ilk fizyoterapi dergisi olan FizyoAktif’i kurdu. 2010 yılında, bugün halen devam ettiği Fizyoform Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni kuran, farklı terapi konularında önemli isimler arasına giren Aksungur, Türkiye Fizyoterapistler Derneği gibi farklı meslek kuruluşlarına üye oldu ve fizyoterapi alanında önemli eğitimler alarak kendisini geliştirdi.

KİŞİYE ÖZEL TERAPİ VE EGZERSİZ

Kişiye özel terapi konularında uzmanlaşan Zafer Aksungur, fıtık ve romatizmadan yakınan hastaların yakından takip ettiği bir isim haline geldi. Merkezi İstanbul’da bulunan, İzmir’de ve Ankara’da da şubeleri bulunan Fizyoform’da kişiye özel egzersiz sloganıyla fizik tedavi yöntemlerini sürdüren Aksungur, tüm hastaları aynı kalıpta görmediklerini ve değerlendirmeyi buna göre yapmadıklarını söylemişti. İnsanların kas ve iskelet yapısına dikkat çeken Aksungur, egzersizlerin kişiye özel olmasının sebebinin bu olduğunu dile getirmişti.

FİZYOFORM’DA NELER VAR?

  • Pilates ve manuel terapi
  • Fitness ve vitamin bar
  • Klasik ve klinik masaj ile sauna
  • Obezite egzersiz tedavisi
  • MS, Hemipleji ve parkinson grup terapileri
  • Özel iyileştirme teknikleri

dr. ayça kaya kliniği nerede muayene ücreti ne kadar

ZAFER AKSUNGUR VE FİZYOFORM İLETİŞİM BİLGİLERİ

  • Zafer Aksungur Muayene: Fizyoform Sağlıklı Yaşam Merkezi, Teşvikiye Mahallesi, Hakkı Yeten Caddesi, No: 23, Kat No: 723, Şişli / İstanbul
  • Zafer Aksungur Telefon: (0212) 824 01 14
  • Fizyoform İzmir Adresi: Adalet Mahallesi, Anadolu Caddesi, No: 41, Megapol Tower, Kat: 11, Bayraklı / İzmir
  • Telefon: (0545) 549 10 35