TV8 ekranlarının heyecanlı yarışma programı Survivor büyük mücadelelerle devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler Takımı parkurda kozlarını paylaşıyor ve her hafta bir isim adaya veda ediyor. Gönüllüler Takımı’nda yarışan Barış Murat Yağcı’nın hayatı, kim olduğu ve mesleği ile boyu hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen yarışma severler, Survivor Barış kimdir? Survivor Barış’ın boyu kaç cm? Survivor Barış ne iş yapıyor? Sorularına yanıt arıyor. Çocukluk yaşlarında üvey babasının teşviki ile spora başlayıp hentbol, voleybol, tenis ve basketbol sporları ile yakından ilgilenen Barış Murat Yağcı’nın ünlü oyuncu Birce Akalayı’ın kuzeni olduğu biliniyor. Kova burcu olan Barış Murat Yağcı’nın yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BARIŞ KİMDİR?

Survivor Gönüllüler Takımının sessiz yarışmacısı Barış Murat Yağcı 21 Ocak 1991 tarihinde İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı Mahallesi’nde doğdu. İzmir’de büyüyen ve İzmirspor ile Efes Pilsen Spor Kulübü’nde 8 yıl basketbol oynayan Barış Murat Yağcı’nın öz babası ve annesi ayrılmış. Yağmur adında kız kardeşi olan Barış Murat Yağcı Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi Bölümü’nde eğitim görüyor. Survivor 2020 kadrosuna katılan Barış Murat Yağcı, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyişini sürdürüyor.

Survivor Aycan Yanaç hayatı, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu ne?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor’da mavi takımda yarışı sürdüren Barış’ın boyu 192 cm’dir. Survivor’da 91 kiloya düştüğü bilinen Barış Murat Yağcı, Best Model Of Turkey yarışmasında da birinci oldu.

SURVİVOR BARIŞ NE İŞ YAPIYOR?

TV8’in sevilen yarışma programı Survivor 2020’de yer alan Barış Murat Yağcı modellik ve oyunculuk işi yapıyor. Kocamın Ailesi, Kiralık Aşk ve Şevkat Yerimdar dizilerinde rol alan Barış Murat Yağcı’ın bir dönem İrem Derici ile aşk yaşadığı magazin basınında yer almıştı.

Survivor Evrim'in boyu kaç? Survivor Evrim Keklik'in burcu ne? Evrim Keklik Fenerbahçe'de voleybol mu oynadı?

Barış Murat Yağcı