TV8 ekranlarında Pazartesi ile Cuma günleri arasında izleyiciler ile buluşmaya devam eden eğlenceli Moda yarışması Doya Doya Moda’da elemeler devam ediyor. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden olan Betül Böçkün’ün hayatı ve biyografisi ile kim olduğu ve memleketi, kaç yaşında olduğu, sevgilisi Murat’ın kim olduğu ve oğlunun neden öldüğü merak ediliyor. Doya Doya Moda Betül kimdir, aslen nereli? Doya Doya Moda Betül yaş ve boyu kaç, sevgilisi Murat kim? Doya Doya Moda Betül’ün oğlu neden öldü? Sorularına yanıt aranıyor. 7 kadın yarışmacının yer aldığı programın en popüler isimlerinden olan Betül Böçkün’ün yaşamına dair detaylar haberimizde cevap buluyor.

DOYA DOYA MODA BETÜL KİMDİR?

Doya Doya Moda’da yarışan Betül Böçkün 1996 tarihinde dünyaya gözlerini açtı. Babası ve annesi boşanan Betül Böçkün’ü kardeşi ile birlikte halaları büyüttü. Çocukluğunda ve genç kızlık yıllarında annesi ile hiç görüşmeyen Betül Böçkün, evlendiği yıllarda görüşmek durumunda kaldığını ve sonra yine irtibatlarının koptuğunu dile getiriyor. Kısa süreli bir evlilik yaşayan Betül Böçkün, Doya Doya Moda yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

Doya Doya Moda Betül kimdir aslen nereli yaş sevgilisi Murat kim Doya Doya Moda Betül’ün oğlu neden öldü?

DOYA DOYA MODA BETÜL ASLEN NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmasında yer alan Betül Böçkün aslen Bingöllü. Betül Böçkün, İstanbul Beylikdüzü’nde yaşıyor. Küçük yaşlarından itibaren moda ile yakından ilgilendiğini kaydeden Betül Böçkün, büyük bedenli kadınların da şık ve tarz olabileceğini göstermek ve bu amaca hizmet edecek şekilde butik açmak ve kıyafetler tasarlamak hayalini yaşattığını dile getiriyor.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

DOYA DOYA MODA BETÜL’ÜN YAŞ KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün’ün yaşı 24’dür. Sosyal medyayı aktif kullanan Betül Böçkün, erkek kardeşi ile aynı karede yer aldığı fotoğrafları da instagram hesabından paylaşmayı sürdürüyor. 90 kilo olan ve boyu 174 cm olan Betül Böçkün, yarışmanın favorileri arasında yer alıyor.

Doya Doya Moda Betül kimdir aslen nereli yaş sevgilisi Murat kim Doya Doya Moda Betül’ün oğlu neden öldü?

DOYA DOYA MODA BETÜL’ÜN SEVGİLİSİ MURAT KİM?

Doya Doya Moda yarışmasında yer alan Betül Böçkün’ün sevgilisi Murat’ın kim olduğu merak ediliyor. Betül’ün sevgilisi Murat, Betül Böçkün için hazırladığı ve fotoğraflarının yer aldığı müzikli klibi Betül’e hediye etmiş, Betül’de “Sana her günümün ihtiyacı var” diyerek sevgisini dile getirmişti.

Doya Doya Moda Betül kimdir aslen nereli yaş sevgilisi Murat kim Doya Doya Moda Betül’ün oğlu neden öldü?

DOYA DOYA MODA BETÜL’ÜN OĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün’ün oğlu 3 yaşındayken öldü. Betül’ün oğlunun neden öldüğüne dair bir açıklaması bulunmuyor.

su baher hangi dizilerde oynadı aslen nereli