Haftanın en yüksek puanını alan yarışmacının altın kolyenin sahibi olduğu, en düşük puanlı yarışmacının ise elendiği Doya Doya Moda yarışmasının dikkat çeken isimlerinden olan Betül Böçkün’ün hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, boyu, kilosu ve yaş soruları yanıt buldu. Doya Doya Moda Betül kim, nereli kaç yaşında, boy kilo nedir? Doya Doya Moda Betül Böçkün kaç kilo, yaşı kaç? Sorularının cevapları ortaya çıktı. Moda alanında kendisini en iyi ifade eden yarışmacının ödül kazandı Doya Doya Moda’da, ekran başındakilerle de önemli bilgiler paylaşılıyor. TV8 ekranlarının sevilen yarışmasında yer alan Betül Böçkün’ün yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda Betül nereli kaç yaşında boy kilo kim Doya Doya Moda Betül Böçkün kaç kilo yaşı kaç?

DOYA DOYA MODA BETÜL KİM?

Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün 1996 yılında dünyaya geldi. Kuaförlük yapan Betül Böçkün’ün anne ve babası ayrılmış. Annesiyle sadece evlendiği ve çocuğu olduğu zaman görüştüğünü söylemişti. Kendisini ve erkek kardeşini ise halalarının büyüttüğünü dile getiriyor. Evlenip boşanan Betül Böçkün, 3 yaşındaki oğlu Emir’in hayatını kaybettiğini söylemişti.

DOYA DOYA MODA BETÜL NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmasında yer alan Betül Böçkün aslen Bingöllüdür. İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde yaşamını sürdüren Betül Böçkün, modaya çocukluğundan bu yana büyük ilgi duyduğunu söylüyor.

gülşah saraçoğlu evli mi çocuğu var mı sevgilisi kim

DOYA DOYA MODA BETÜL KAÇ YAŞINDA YAŞI KAÇ?

Doya Doya Moda’da yarışı sürdüren Betül Böçkün 24 yaşındadır. Yarışmadaki amacı büyük bedenlerin de şık ve tarz olduğunu göstermek ve buna yönelik butik ve tarz kıyafetler tasarlamak olduğunu söyleyen Doya Doya Moda Betül’ün yaşı 24’tür.

DOYA DOYA MODA BETÜL BÖÇKÜN KAÇ KİLO BOY KİLO NEDİR?

Doya Doya Moda Betül Böçkün 90 kilodur. 42-44 beden olan Betül Böçkün 174 cm boyundadır ve kilosu 90’dır.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli