Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından Doya Doya Moda, bugün yeni bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Yarışmanın başlamasına kısa bir süre kala, yarışmacıların hayatlarıyla ilgili yapılan araştırmalar da sürüyor. Bir süre önce oğluyla ilgili anılarını anlatan Betül Böçkün, yarışmaya damga vurmuştu. Oğlunu kaybettiğini açıklayan Doya Doya Moda Betül, ekran başında da binlerce kişiyi ağlatmıştı. Doya Doya Moda yarışmacısı Betül'ün oğlunun neden öldüğü, Betül'ün nereli, kaç kilo olduğu, boyu ve sevgilisi de araştırılmaya devam ediyor. Doya Doya Moda yarışmasıyla ilgili detayları, haberimizde bulabilirsiniz.

DOYA DOYA MODA BETÜL'ÜN OĞLU NEDEN ÖLDÜ

Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün'ün oğluyla ilgili acı gerçek, yürekleri burktu. Oğlunu 3 yaşındayken kaybeden Doya Doya Moda Betül, oğlunu anlatırken gözyaşlarını tutamamıştı. Doya Doya Moda yarışmacısı Betül'ün oğlunun neden öldüğü de en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Bugüne dek Betül Böçkün, oğlunun neden öldüğüyle ilgili bir açıklamada bulunmadı. Bu nedenle Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün'ün oğlunun neden öldüğü bilinmiyor.

gülşah saraçoğlu evli mi çocuğu var mı sevgilisi kim

DOYA DOYA MODA BETÜL NERELİ

Doya Doya Moda yarışmacılarından Betül İstanbul Beylikdüzü'nde yaşıyor. Betül'ün aslen Bingöllü olduğu kaydediliyor.

DOYA DOYA MODA BETÜL KAÇ KİLO

Doya Doya Moda yarışmacılarından Betül'ün kilosunun 90 olduğu ifade ediliyor.

DOYA DOYA MODA BETÜL BOYU

Doya Doya Moda yarışmacılarından Betül'ün boyu 1,74'tür.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

DOYA DOYA MODA BETÜL SEVGİLİSİ

Doya Doya Moda yarışmacılarından Betül'ün sevgilisi Murat, bir süre önce hazırladığı klibi Betül'e hediye etmişti. "Sana her günümün ihtiyacı var" sözlerini kullanan Murat, Betül'ün bir kez daha sevgisini kazanmıştı.

DOYA DOYA MODA BETÜL SOYADI

Doya Doya Moda yarışmacılarından Betül'ün soyadı Böçkün'dür.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl