TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı Doya Doya Moda yarışmasında ikinci sezon heyecanı devam ediyor. Yarışmacılar arasında yer alan Birben Dilan Coşkun’un hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı, kilosu ve boyu merak ediliyor. Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir? Doya Doya Moda Birben nereli? Doya Doya Moda Birben kaç yaşında? Doya Doya Moda Birben kaç kilo, boyu kaç, evli mi? Sorularının yanıtı ortaya çıktı. Jüri üyelerinin 7 kadın yarışmacıyı değerlendirdiği yarışma programında her hafta bir isim altın kolyenin sahibi olurken, bir isim de yarışmadan eleniyor. Sezona iddialı başlayan Birben Dilan Coşkun hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir nereli kaç yaşında Doya Doya Moda Birben kaç kilo boyu kaç?

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN KİMDİR?

Doya Doya Moda programı yarışmacısı Birben Dilan Coşkun, yarışmanın ikinci sezon isimleri arasındadır. 1996 yılında İzmir’de doğan ve İzmir’de büyüyen Birben Dilan Coşkun’un kendisine ait bir de pastanesi bulunuyor ve pastanenin işletmeciliğine devam ediyor. Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Coşkun ayrıca organizasyon işleri ile de uğraşıyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben aslen İzmirlidir. İzmir’de doğup büyüyen Birben Coşkun yaşamını İzmir’de sürdürüyor.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl

DOYA DOYA MODA BİRBEN KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu olan Birben 24 yaşındadır. Bedeni ile oldukça barışık olan Birben Coşkun, kıyafet seçimlerinde de bir o kadar özgür olmayı seviyor.

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir nereli kaç yaşında Doya Doya Moda Birben kaç kilo boyu kaç?

DOYA DOYA MODA BİRBEN KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda programı yarışmacısı Birben 82 kilodur. 42-44 beden olan Birben Coşkun, modanın insanın kendisini ve vücudunu tanıyıp, kendisini en iyi şekilde ifade edebilmesi olduğunu dile getiriyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Coşkun’un boyu 170 cm’dir. Birben Coşkun, dolabında olmazsa olmaz dediği parça olarak, basenlerini kapatan uzun ceketlerinin vazgeçilmez olduğunu söylüyor.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

DOYA DOYA MODA BİRBEN EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda programı yarışmacısı Birben Coşkun evli değil.

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir nereli kaç yaşında Doya Doya Moda Birben kaç kilo boyu kaç?

özde karacan kilolu hali, boyu kaç