TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programında yarışan Birben Coşkun’un hayatı, kim ve aslen nereli olduğu ile memleketi, yaşı, boy bilgisi ve evli olup olmadığı araştırılıyor. Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir? Doya Doya Moda Birben Coşkun nereli? Doya Doya Moda Birben kaç yaşında? Doya Doya Moda Birben boyu kaç? Doya Doya Moda Birben evli mi? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. İkinci sezonun iddialı isimleri arasında sayılan ve jüri üyelerinin de sık sık övgüler dizdiği Birben Dilan Coşkun, diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglarla da adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Yarışmanın en çok merak edilen isimlerinden olan Birben Coşkun’un biyografi bilgileri ve yaşamına dair merak edilenlerin yanıtları haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda Birben kaç yaşında boyu kaç evli mi Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir nereli?

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışması ikinci sezonunun iddialı yarışmacılarından olan Birben Dilan Coşkun 1996 yılında İzmir’de doğdu. İlköğretim ve liseyi İzmir’de bitiren ve İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nden mezun olan Birben Coşkun, yaşadığı şehirde bir pastane açtı ve bu pastaneyi işletiyor. Aynı zamanda İzmir’de organizasyon işleri ile de uğraştığı bilinen Birben Coşkun, Doya Doya Moda yarışmasında bedeni ile oldukça barışık bir profil ortaya koyuyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN NERELİ?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Birben Coşkun İzmirlidir. İzmir’de doğup büyüyen, tüm eğitim hayatı İzmir’de geçen ve kendisine ait bir iş yeri bulunan Birben Coşkun, yarışmadan dolayı bir süredir İstanbul’da bulunuyor.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl

DOYA DOYA MODA BİRBEN KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Coşkun 24 yaşındadır. Kıyafet seçimlerinde özgür olan ve modanın insanın kendisini ve vücudunu tanıyıp, kendisini en iyi şekilde ifade edebilmesidir diyen Birben Coşkun, dolabında olmazsa olmazı olarak basenlerini kapatan uzun ceketleri olduğunu kaydediyor.

Doya Doya Moda Birben kaç yaşında boyu kaç evli mi Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir nereli?

DOYA DOYA MODA BİRBEN BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Coşkun’un boyu 170 cm’dir. 82 kilo olan Birben Coşkun 42-44 bedendir.

DOYA DOYA MODA BİRBEN EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda yarışmasında mücadeleye devam eden Birben Coşkun evli değildir. Daha önce evlenmediği bilinen Birben Coşkun’un sevgilisinin olup olmadığı da bilinmiyor.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli