Doya Doya Moda yarışmasında heyecan sürüyor. Her hafta bir ismin altın kolyenin sahibi olduğu ve bir ismin de yarışmaya veda ettiği programın iddialı isimlerinden olan Birben Dilan Coşkun’un hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, kilosu, burcu, yaşı ve boyu ile evli olup olmadığı araştırılmaya devam ediyor. Doya Doya Moda Birben kaç yaşında? Doya Doya Moda Birben nereli? Doya Doya Moda Birben kaç kilo? Doya Doya Moda Birben hangi burç? Doya Doya Moda Birben evli mi? Sorularının cevapları ortaya çıktı.

Büyük bedene sahip 7 kadın yarışmacının yer aldığı Doya Doya Moda programının jüri üyeleri arasında Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Seray Sever var. En çok izlenen moda yarışması olan Doya Doya Moda programında önemli moda detayları da izleyici ile paylaşılıyor. Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Dilan Coşkun’un yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda Birben kaç yaşında kaç kilo evli mi Doya Doya Moda Birben Coşkun hangi burç nereli?

DOYA DOYA MODA BİRBEN KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Coşkun 24 yaşındadır. 1996 yılında İzmir’de doğan Birben Coşkun, ilköğretim ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nden mezun olan Birben Coşkun’un İzmir’de kendi işlettiği bir pastanesi bulunuyor. Birben Dilan Coşkun aynı zamanda İzmir’de organizasyon işleri ile de uğraşıyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Coşkun İzmirlidir. Bedeni ile barışık bir isim olan Birben Coşkun, kıyafet seçimlerinde de özgür tercihler yaptığını söylüyor.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

DOYA DOYA MODA BİRBEN KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Coşkun 82 kilodur.

Doya Doya Moda Birben kaç yaşında kaç kilo evli mi Doya Doya Moda Birben Coşkun hangi burç nereli?

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN HANGİ BURÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Coşkun’un hangi burç olduğu bilinmemektedir.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl

DOYA DOYA MODA BİRBEN EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda programı yarışmacılarından olan Birben Dilan Coşkun evli değildir.

Doya Doya Moda Birben kaç yaşında kaç kilo evli mi Doya Doya Moda Birben Coşkun hangi burç nereli?

özde karacan kilolu hali, boyu kaç