TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanmaya devam eden Doya Doya Moda programının ikinci sezonu büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. İkinci sezonun yarışmacılarından olan Birben Coşkun’un yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Doya Doya Moda Birben kaç yaşında? Birben Coşkun kimdir? Birben Coşkun evli mi? Birben Coşkun nereli? Doya Doya Moda Birben kilosu kaç? Doya Doya Moda Birben elendi mi? Sorularının yanıtları aranıyor. 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı ve güzelliğin kalıplarla sınırlı olmadığını gösteren yarışmacıların jüri önüne çıktığı programda modaya dair önemli detaylar da paylaşılıyor.

Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Seray Sever’in jüri koltuğunda oturduğu Doya Doya Moda programının en dikkat çeken isimlerinden biri olan Birben Coşkun’un hayatı, biyografi bilgileri, kim ve aslen nereli olduğu, yaş bilgisi, kaç kilo olduğu, evli olup olmadığı ve elenme durumuna dair sorular yanıt buldu.

Doya Doya Moda Birben kaç yaşında kilosu kaç elendi mi Birben Coşkun kimdir evli mi nereli?

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN KİMDİR?

Doya Doya Moda programında yarışan Birben Coşkun 1996 yılında İzmir’de dünyaya gözlerini açtı. Tüm eğitim hayatı İzmir’de geçen ve İzmir’de büyüyen Birben Coşkun, Dokuz Eylül Üniversitesi’nden mezun oldu. İzmir’de kendisine ait bir pastane dükkanı açan Birben Coşkun, bu pastanenin işletmeciliğini sürdürüyor. Birben Coşkun aynı zamanda İzmir’de organizasyon işleri ile de uğraşıyor.

su baher sevgilisi kim evli mi çocuğu var mı dizileri

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Coşkun İzmirlidir. Ailesi İzmir’de olan ve tüm yaşamı İzmir’de geçen Birben Coşkun, yarışmadan dolayı bir süredir İstanbul’da bulunuyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Birben Coşkun 24 yaşındadır. Bedeni ile oldukça barışık bir isim olan Birben Coşkun, kıyafet seçimlerinde de bir o kadar özgür olduğunu kaydediyor.

Doya Doya Moda Birben kaç yaşında kilosu kaç elendi mi Birben Coşkun kimdir evli mi nereli?

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda programı yarışmacısı Birben Coşkun evli değildir. Birben Coşkun’un sevgilisi hakkında ise bilgi bulunmuyor.

gülşah saraçoğlu fotoğrafları eski kocası kim

DOYA DOYA MODA BİRBEN KİLOSU KAÇ?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Birben Coşkun’un kilosu 82’dir. 170 cm boyunda olan Birben Coşkun 42-44 bedendir.

Doya Doya Moda Birben kaç yaşında kilosu kaç elendi mi Birben Coşkun kimdir evli mi nereli?

DOYA DOYA MODA BİRBEN ELENDİ Mİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Coşkun yarışmadan henüz elenmedi. Birben Coşkun’un yarışmaya devam edip etmeyeceği Cuma günü yapılacak eleme programında belli olacak.

Doya Doya Moda Birben kaç yaşında kilosu kaç elendi mi Birben Coşkun kimdir evli mi nereli?

özde karacan evli mi sevgilisi kim nereli